White Lynx, un nou proiect Global Records, lansează piesa “Mysterious Thing” în colaborare cu Emberlyon

De la 6 decembrie 2017
white-lynx-clip-nou

White Lynx revine cu o nouă piesă care se numește “Mysterios Thing”, în colaborare cu Emberlyon.

 

Vreau sa contactez un artist

White Lynx – Mysterious Thing feat. Emberlyon

 

Piesa a fost compusă și produsă de White Lynx cu Georgiana Eakins (Emberlyan), mix master Sergiu Musteață. Videoclipul a fost regizat și filmat de echipa formată din Sergiu Mărgăian, Tiberiu Mărgăian, asistent camera Cristian Onciu.

„Mesajul piesei este că dragostea este un mister pe care nimeni nu-l poate dovedi, explica sau înmagazina. Dragostea este recunoscută de orice persoană doar prin efectele pe care ea le produce. De multe ori, dragostea te face să vezi clar, dar te și orbește în același timp. În dragoste, ceea ce pentru unii este nebunie, pentru tine poate fi apogeul înțelepciunii. Cel mai important este că dragostea îți oferă șanse la nesfârșit. “Mysterious Thing” a fost scrisă spontan, a durat câteva ore. Inițial, a fost o piesa lentă căreia am vrut să îi fac un remix mai comercial. Linia melodică și textul le-am scris împreună cu Georgiana Eakins (Emberlyon), o prietenă de-ale mele foarte talentată și cu Daniel Eakins”, a declarat White Lynx.

 

Până acum, White Lynx a mai lansat “Let It Be” tot cu Emberlyon și Radu, dar și “Feel My Love” cu Radu și Ivana.

 

White Lynx – Let It Be feat. Emberlyon & Radu

 

White Lynx feat. Radu & Ivana – Feel My Love

 

Andrei Prodan a făcut parte din proiectul The Marker și din duo-ul de producători The Farmers, alături de Claudiu Ursache, care au compus și produs multe piese precum “Jameia” , “Hurricane” – Antonia, “Spre mare” , “Tu si eu” – INNA,  Proconsul, Nicoleta Nucă “Liniștea”, “Nu sunt”.

Emberlyon este născută în România, dar locuiește în Statele Unite de mulți ani, iar anul acesta a lansat primele sale două piese împreună cu White Lynx.

White Lynx este un proiect din care face parte doar Andrei Prodan.

, ,