White Lynx lansează varianta acustică a piesei „Heaven On Earth” feat Emberlyon

De la 23 ianuarie 2019
white-lynx

Cu o puternică amprentă personală, piesa „Heaven On Earth” pe care White Lynx a lansat-o în colaborare cu Emberlyon la Global Records, poate fi ascultată acum într-o nouă variantă, acustică, creată într-o sesiune de înregistrare specială.

White Lynx  Heaven On Earth feat Emberlyon [Acoustic Session]

Vreau sa contactez un artist

 

„Heaven On Earth” este prima melodie din cariera sa în care White Lynx este și solist. Deși a declarat că îi place mult să cânte, White Lynx a înregistrat multe demo-uri pentru alți artiști, a mai fost voce adițională în alte proiecte, dar, până la această piesă nu a cântat niciodată în producțiile sale muzicale.

White Lynx –  Heaven On Earth ft. Emberlyon

 

El a ales să își facă debutul vocal pe melodia „Heaven On Earth” pentru că „o consider o piesă foarte personală. Am compus-o în miez de noapte și vorbește despre relația mea cu Dumnezeu”, spune artistul. Textul a fost scris și adaptat împreună cu Emberlyon (Georgiana Eakins) și cu Daniel Eakins, într-o sesiune de studio, iar muzica îi aparține lui White Lynx.

Până acum, White Lynx a mai lansat „Mysterios Thing”, în colaborare cu Emberlyon, „Let It Be” cu Emberlyon și Radu, dar și „Feel My Love” cu Radu și Ivana și a mai colaborat cu Radu la piesa „Numb Again”.

White Lynx feat. Emberlyon – Mysterios Thing:

White Lynx feat. Emberlyon & Radu – Let It Be

White Lynx feat. Radu & Ivana – Feel My Love

Radu & White Lynx „Numb Again”

 

Andrei Prodan (proiectul White Lynx) a făcut parte din proiectul The Marker și din duo-ul de producători The Farmers, alături de Claudiu Ursache, care au compus și produs multe piese precum „Jameia”, „Hurricane” – Antonia, „Spre mare”, „Tu si eu” – INNA,  Proconsul, Nicoleta Nucă „Liniștea”, „Nu sunt”. Născută în România, Emberlyon este stabilită de mulți ani în Statele Unite.

, , ,