Vescan lansează un nou single în colaborare cu MIRA „Ce-o fi, o fi”

De la 28 septembrie 2018
vescan-ceofiofi

Vescan revine cu un nou single în colaborare cu MIRA pentru piesa „Ce-o fi, o fi”, o piesă despre sensul vieții, cu mesaj puternic, emoționant.

„Ce-o fi, o fi” a fost compusă de Vescan, Mahia Beldo, MIRA și Jo și produsă de Mahia Beldo, master Adi Colceru. Pentru acest videoclip, Vescan a lucrat în premieră cu Roman Burlaca și George Secrieru de la BRFilms, echipa care a semnat videoclipurile Carla’s Dreams, dar și Delia, INNA, GGirls.

Vreau sa contactez un artist

De imaginea MIREI s-au ocupat George Cozma (hair), Malvina Ișfan (make-up) și Anda Crăpătureanu (styling).

„Ce-o fi, ce o fi” este o piesă la care am pus mult, mult suflet și mă bucur că mi s-a alăturat MIRA, o voce pe care o apreciez de mult! Totul a pornit de la simpla întrebare : „Cum vezi viața ta peste 10 ani?” De aici totul a decurs foarte rapid, până am terminat piesa. Mă bucur mult că albumul #MuzicaSauNebunie continuă cu piesa asta și sper să intre în inimile oamenilor de la primul play.

P.S: Pe MIRA o cunosc de ceva timp, am mai încercat să facem o piesă și acum vreo 5 ani, dar se pare că toate vin la timpul lor. Le mulțumesc mult tuturor pentru susținere, peace and love”, a declarat Vescan.

„Sunt foarte bucuroasă că, în sfârșit, am reușit să scoatem această piesă împreună când planul nostru era încă de acum 5 ani să lansăm ceva. Atât eu, cât și Vescan ne-am pus tot sufletul în „Ce-o fi…o fi” și sunt convinsă că mesajul va ajunge fix acolo unde trebuie”, a spus MIRA.

Tot anul acesta, Vescan a lansat piesa „Ca doi necunoscuți” cu Raluka, colaborare care are peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Vescan feat. Mira – Ce-o fi, o fi

Vescan feat. Raluka – Ca doi necunoscuți

 

MIRA a lansat în urmă cu un an piesa „Uit de tine”, compusă de chiar de ea, care are deja 20 de milioane de vizualizări și s-a bucurat de susținerea fanilor, dar și de prezență constantă în topurile radio și TV. De asemenea, MIRA  a mai lansat și „Vina”, dar și „Inimă nebună” cu DJ Project, cu peste 35 milioane de vizualizări.

MIRA – Uit de tine

MIRA – Vina

DJ Project feat. MIRA – Inimă nebună

 

„Ce-o fi, o fi” este o co-producție Scandalos Music, Global Records și Cat Music.

Produs de: Mahia Beldo Muzica si text: Vescan, Mahia, Mira, Jo Master: Adi Colceru

Regie: Roman Burlaca (BRFilms)

DoP: George Secrieru (BRFilms)

, ,