Vanotek

Telefon Vanotek

+40751158243
Solicita pret

Vanotek este un artist român, producător muzical și DJ, originar din Republica Moldova. Vanotek este unul dintre cei mai relevanți DJ și producători muzicali din Europa de Est, recunoscut internațional și național pentru DJ seturi, dar și pentru showurile cu muzică live și vocaliști. Cu o carieră muzicală începută la 17 ani, Vanotek este acum în topuri cu trei dintre single-urile lansate recent, Tell Me Who, Back to Me și Love is Gone.

Vanotek se încadrează în genul muzical deep house, având de asemenea influențe pop, EDM și electro, bazându-se și pe instrumente acustice reale. Datorită acestui succes muzical, Ultra Records, în prezent una dintre autoritățile mondiale din domeniul muzicii electronice, i-a licențiat două dintre hituri, Back to Me și Tell Me Who. Cariera solo pe care a început-o în 2015 s-a dovedit a fi un colaj muzical de neratat: pe de o parte DJ seturile, apoi live performance cu vocaliști – în special voci feminine, și piesa de rezistență, spectacolul live cu qvartetul de corzi, o noutate muzicală foarte bine primită de public.

 

Pentru a vedea prestatia live a cantaretului, poti accesa sectiunea Preturi artisti pentru a vedea tariful lui Vanotek pentru evenimente si sa il aduci la orice tip de petrecere: baluri, concerte, evenimente corporate, zilele orasului, lansari de magazin, petreceri private etc. De asemenea, poti apela numarul de telefon al artistului si impresarul acestuia iti va da toate detaliile rezervarii.

Il vrei pe Vanotek la evenimentul tau?

    Il vrei pe Vanotek la evenimentul tau?
    Cere oferta!