Vanotek lanseaza primul album „No Sleep”

De la 21 noiembrie 2017

Vanotek, producator și DJ, lansează primul album, „No Sleep”, care include cele mai cunoscute piese, precum „Tell Me Who” feat. Eneli, „În dormitor” și „My Mind” feat. Minelli, „Take the Highway”, „I’m Coming Home” feat. Georgian și The Code, „My Heart is Gone” feat. Yanka.

Albumul „No Sleep” se va lansa pe 22 noiembrie pe platformele digitale printr-un eveniment de lansare la care sunt așteptați artiști Global Records, dar și alți artiști din industrie care îi apreciază muzica lui Vanotek.

Vreau sa contactez un artist

DJ-ul a urcat pe scena unor evenimente importante, precum Untold sau Neversea, si a fost opening act pentru Carla’s Dreams la cele doua show-uri de la Arenele Romane.

Piesa „Tell Me Who” a lui Vanotek cu Eneli a fost licențiată la Ultra Music, casă de discuri din Statele Unite ale Americii, care se concentrează pe muzica dance electronică și reprezintă artiști precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond. UltraMusic este afiliat Ultra International MusicPublishing, care reprezintă compozitori și producători ce colaborează cu Kanye West, Rihanna, Akon, Jamie Foxx, Ne-Yo, Ludacris, Sean Paul, Paul Wall, Trick Daddy, Deep Dish, Cedric Gervais, Kaskade, Crookers și alții.

Piesa „I’m Coming Home” feat. Georgian și The Code s-a clasat pe locul al doilea la Selecția Națională Eurovision și a fost susținută de mulți artiști din România.

VANOTEK (pe numele său Ion Chirinciuc) este un tânăr producător și DJ român, cunoscut publicului din România datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor cu care a lucrat până acum. Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat liceul de artă Octav Băncilă din Iași, apoi s-a mutat în București și a început să compună pentru diverși artiști: Dan Bălan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.

 

 

 

Global Entertainment: Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

, , , , , , , , ,