„Tu mă faci”, noua declarație de dragoste a MIREI

De la 29 noiembrie 2018
mira-tu-ma-faci-instagram

MIRA revine cu o nouă piesă intitulată “Tu mă faci”, o melodie de dragoste, despre iubirea necondiționată, cu un mesaj puternic și sensibil.

Tu mă faci este prima mea declarație de dragoste pe care am scris-o sub forma unei melodii. Este despre dragostea necondiționată și despre cât de important este pentru o femeie să o faci să se simtă frumoasă”, a declarat MIRA

Vreau sa contactez un artist

Pentru videoclipul acestei piese, MIRA a colaborat cu SAN, iar de imaginea artistei s-a ocupat Malvina Ișfan (make-up), Andreea Constantin (hair) și Anda Crăpătureanu (styling). Imaginile de nuntă care completează povestea de dragoste au fost filmate de Spoială Brothers și îi au ca protagoniști pe tinerii vloggeri Katy și Ivan, care pot fi urmăriți pe canalul de YouTube Katy LifeVlog.

 

MIRA – Tu mă faci

 

Credite video

Video:

Regie & DOP: San Anton

Concept: Mira

Imagini nuntă

Regie & DOP: Spoaiala Brothers

Miri: Kateryna Tkacheko, Ivan Gerun (Katy LifeVlog)

YouTube channel: https://www.youtube.com/user/MakeUpKatyS

Credite audio

Muzica: Mira, Ionuț Rad

Text: Mira

Producție audio: Mădălin Roșioru (MADS)

 

MIRA a lansat de curând o piesă în colaborare cu Vescan, „Ce-o fi, o fi”, care a adunat nu mai puțin de 16 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puțin de două luni. De asemenea, colaborarea pe care a avut-o cu cei de la DJ Project a ajuns la 42 milioane de vizualizări pe YouTube, piesa „Inimă nebună” bucurându-se de un adevărat succes. Piesele artistei urcă în continuare în topurile radiourilor și sunt foarte îndrăgite de fani.

De asemenea, MIRA este cunoscută pentru piesele „Uit de tine”, „Vina”, „Bella” sau „Dragostea nu se stinge”.

 

MIRA – Uit de tine

DJ Project feat. MIRA – Inimă nebună

Vescan feat. MIRA- Ce-o fi, o fi

 

, , , , , , ,