The Motans lansează „Saint Loneliness”, un lyric video feat. Marea Neagră

De la 17 decembrie 2018

Câtă emoție încape într-o piesă? O mare întreagă de sentimente atunci când versurile sunt semnate de The Motans. Noul lyric video „Saint Loneliness” se înscrie în seria pieselor cu versuri emoționante cu care The Motans și-a obișnuit deja fanii. Videoclipul piesei este o animație realizată de la zero de regizorul Bogdan Păun și NGM Creative.

The Motans feat. Marea Neagră – Saint Loneliness

Vreau sa contactez un artist

„Poate părea puțin ciudat, dar piesele „Saint Loneliness” și „Înainte să ne fi născut” au aceleași „radăcini”. Sunt două fețe ale aceleiași monede. Am hotărât doar să separ puțin emoțiile și gândurile pe care le-am avut și le-am trăit într-o anumită perioadă din viața mea, așa că au iesit două piese… diferite, dar la fel de aproape de sufletul meu”, declară The Motans.

Muzica piesei „Saint Loneliness” este semnată de Denis Roabeș și Alex Cotoi, versurile îi aparțin lui Denis Roabeș, producția lui Alex Cotoi, regie/animație Bogdan Păun și producție video NGM Creative.

 

The Motans a mai lansat de curând piesa „Maraton”, care mizează pe sensibilitatea caracteristică artistului spusă atât prin versuri, cât și prin clipul-metaforă. Clipul pentru care artistul a filmat trei zile în zona lacului Sfânta Ana și la Slănic Prahova are deja aproape 3,2 milioane de vizualizări pe YouTube, la numai trei săptămâni de la lansare.

The Motans – Maraton

 

The Motans a început toamna cu piesa „Înainte să ne fi născut”, care are deja aproape 9 milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans – Înainte să ne fi născut

 

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album al trupei The Motans și a fost lansat pe 7 martie anul acesta. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”, lansată împreună cu Delia, cu peste 24 de milioane de vizualizări, care a devenit piesa anului 2017, potrivit Mediaforest.

, , , , , , , ,