The Motans lansează „Înainte să ne fi născut”

De la 5 octombrie 2018
inainte-sa-te-fi-nascut

The Motans începe toamna cu single-ul „Înainte să ne fi născut”, o piesă de dragoste sinceră, emoționantă, cu mesaj profund.

The Motans – Înainte să ne fi născut

Vreau sa contactez un artist

 

Piesa este compusă de The Motans, la fel ca toate celelalte piese ale artistului, și este produsă de Alex Cotoi, cu care a mai colaborat și pentru „Drama Queen”, „Cel mai bun DJ”, „Weekend”, „FriendZone”,  „Nota de plată”.

„Înainte să ne fi născut” reprezintă un nou început, după cum menționează chiar artistul: „Sufletul o limbă are. „ÎNAINTE SĂ NE FI NĂSCUT” e o piesă ce nu necesită sinteze. E exact așa cum o auzi și o simți. E cea mai intensă și mai profundă creație a mea de până acum. Prin lansarea ei, vreau să marchez un nou început al conceptului The Motans, un început frumos”, a declarat The Motans.

Videoclipul piesei „Înainte să ne fi născut” a fost regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun – regie și Alexandu Mureșan – DoP), cu care The Motans a mai colaborat și pentru alte videoclipuri, iar producția este semnată de video Loops Production.

Anul acesta, The Motans a lansat mai multe piese care au fost imediat îndrăgite de public și susținute de radiouri și televiziunile muzicale. După „Nota de plată”, INNA și The Motans s-au reunit pentru o nouă colaborare pentru piesa „Pentru că”. Cu peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din România, ajungând piesa numărul 1 conform Mediaforest, un veritabil hit de vară.

INNA feat. The Motans – Pentru că

Single-ul anterior al INNEI cu The Motans, „Nota de plată”, are aproape 20 de milioane de vizualizări.

The Motans feat. INNA – Nota de plată

 

În plus, single-ul lui The Motans „Jackpot” a fost difuzat în rotație pe radiourile și televiziunile muzicale de specialitate, ocupând locul 1 și depășind  15 milioane de vizualizări pe YouTube.

The Motans  – Jackpot

 

Tot anul acesta, The Motans a colaborat cu Irina Rimes pentru prima dată pentru piesa „Cel mai bun DJ”, compusă de cei doi și produsă de Alex Cotoi.

Irina Rimes feat. The Motans – Cel mai bun DJ

 

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album al trupei The Motans și a fost lansat pe 7 martie anul acesta. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, „Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”, lansată împreună cu Delia, cu peste 24 de milioane de vizualizări, care a devenit piesa anului 2017, potrivit Mediaforest.

Pentru The Motans, se anunță o toamnă plină, cu multe evenimente, dar și multe piese compuse de Denis, pe care urmează să le lanseze.

,