Radu & White Lynx lansează single-ul „Numb Again”

De la 12 aprilie 2018
radu-white-linx

„Numb Again”, piesa pe care Radu & White Lynx o lansează astăzi, spune povestea unei iubirii, cu toate momentele fericite și cu cele puternic încărcate emoțional, care duc la destrămarea dragostei.

„Am scris piesa asta într-o seară liniștită, acasă cu chitara, chiar înainte de o sesiune de compoziție la studio.  I-am prezentat apoi lui White Lynx piesa, după care am început să o construim împreună”, declară Radu, spunând că s-a simțit inspirat pentru că piesa este despre o experiență personală. „Am scris-o rezonând cu momentele furtunoase, dar și cu cele senine, care într-o relație de iubire se manifestă continuu, precum un joc nesfârșit. <Ea> îmi aduce bucurie, însă tot <ea> este cea care mi-o ia după”,  încheie artistul.

Vreau sa contactez un artist

Clipul „Numb Again” a fost conceput împreună cu echipa de la Chromatic Films și cu White Lynx și a fost filmat în Brasov.

Până acum, White Lynx a mai lansat la Global Records piesa „Mysterios Thing”, în colaborare cu Emberlyon, „Let It Be” tot cu Emberlyon și Radu, dar și “Feel My Love” cu Radu și Ivana.

Radu Farcane este un tânar de 17 ani, foarte talentat, cu o voce puternică, implicat în competiții sportive de baschet de performanță de peste 6 ani și este student la Facultatea de Actorie din Cluj. De asemenea, participă la festivaluri de teatru atât în țară, cât și la San Remo, și bineînteles, este pasionat de muzică, o parte semnificativă din timpul său petrecând-o în studioul de înregistrări, unde își compune propriile piese. A lansat până acum și piesele „Arde” si „Suflet tăcut”.

, ,