PSIHEDELIA AJUNGE LA LONDRA!

De la 25 octombrie 2017

Un show de culoare, trăiri, muzică, povești și momente teatrale. Concertele Deliei au devenit experiențe artistice în sine, care se desfășoară după concepte gândite de artistă și îmbrăcate în scenarii spectaculoase de o întreagă armată de oameni. De la peste 400 de costume, la decoruri care se schimbă în timp real și care-l poartă pe spectator în lumi fantastice, de la sute de oameni care intră pe scenă, balerini, artiști invitați sau figurație, până la acrobații pe care însăși Delia le pune în practică, totul este o trăire. După ce anul trecut a reușit performanța de a fi primul artist român cu sold out la doar o lună de la anunțul show-ului, ”Delia’s Winter Wonderland“, anul acesta artista a depășit toate așteptările cu ”PsiheDelia”, show care s-a desfășurat trei zile la rând cu sala arhiplină. După București, ”PsiheDelia” a plecat în turneu prin alte orașe, precum Alba-Iulia, Cluj, Slatina, Chișinău, urmând ca în noiembrie să ajungă la Londra: concertul va avea loc pe 19 noiembrie la Indigo at O2 Arena.

Delia Matache Sala Palatului Psihedelia

Vreau sa contactez un artist

O adevărată desfășurare de forte, concertele Deliei sunt minuțios pregătite pe parcursul mai multor luni, cu zeci de ore de repetiții și sute de oameni implicați. „Delia este adevăratul regizor al show-urilor ei”, mărturisește Adrian Tapciuc, cel care semnează regia acestor spectacole, „iar rolul meu este să o temperez. Adică să selectez dintre toate ideile minunate pe care le are pe cele care sunt și implementabile, dacă vreți”, spune zâmbind acesta. Pentru ”Delia’s Winter Wonderland“, de exemplu, întreaga echipă a intrat pentru prima oară în sala de la TNB cu o seară înainte de show, la 12 noaptea, spectacolul urmând să aibă loc seara la 19.00. „Vă dați seama că este o provocare pentru toată echipa, tehnică și artistică”, mai spune Adrian Tapciuc.

Delia-concert-psihedelia-sala-palatului-emotie

 

Concertele Deliei în cifre:

show-incendiar-concert-psihedelia-delia-matache-sala-palatului

Johannes-psihedelia-magician-levitatie

După succesul pe care l-a avut cu concertele de la Teatrul Național și Sala Palatului, Delia vine la Londra în noiembrie cu un nou show concept PsiheDelia.

Preluat de pe FabricadePR.ro

, , , , , , ,