Pe 11 decembrie apare albumul „Nirvana” – INNA

De la 5 decembrie 2017
inna-nirvana-album-nou

INNA prezintă single-ul „Nirvana” de pe albumul cu același nume, piesă lansată cu videoclip oficial.

 

Vreau sa contactez un artist

INNA – Nirvana (Official Video)

 

„Nirvana” a fost compusă de INNA, Thomas Troelsen (compozitor și producător- “Marabou” – ANTONIA, PitbullFlo RidaJustin BieberDavid GuettaNile RodgersRobin ThickeCharlie PuthChris BrownRobin SchulzAkonMeghan Trainor).

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), de imaginea INNEI s-au ocupat RD Styling (ținute de la Alexandru Simedru, Trashkin, Vetements, Off White, Balenciaga), Make-up and Beauty Studio și Endorphin Lab (hair).

„Piesa „Nirvana” îmi dă o stare de bine, este o piesă energică, fresh, sper să vă bucure și să vă distrați la fiecare petrecere”, a spus INNA.

 

Noul album „Nirvana” care se va lansa pe 11 decembrie include single-urile „Gimme Gimme”, „Ruleta” feat. Erik, dar și „Nota de plată” cu The Motans și „Tu și eu” feat. Carla’s Dreams, „Nirvana”, dar și piese noi ce vor fi lansate în următoarele zile pe canalul de YouTube al INNEI.

„Abia aștept să ascultați albumul „Nirvana”, sunt fericită să vi-l prezint și să ne bucurăm împreună de piese energice cu beat-uri fresh. Am lucrat cu producători și compozitori talentați și sper să simțiți Nirvana din acest album”, a spus INNA.

Albumul „Nirvana” are un sound pop, la compoziția și producția pieselor participând Marco&Seba (cei care au compus și produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan în cadrul unor sesiuni care au avut loc în studiourile Global Records.

Albumul „Nirvana” va fi disponibil începând cu 11 decembrie exclusiv în magazinele LIDL din România.

 

Anul acesta, INNA a lansat două single-uri, „Gimme Gimme” și „Ruleta” feat. Erik, cu peste 105 milioane de vizualizări, respectiv 120 de milioane de vizualizări.

INNA – Gimme Gimme

INNA – Ruleta feat. Erik

 

Până acum, în cei 9 ani de carieră, INNA a lansat albumul „Hot”, „I Am The Club Rocker”, „Party Never Ends” și „INNA”, precum și EP-ul „Summer Days”.

Cele mai cunoscute piese ale INNEI au devenit hituri în întreaga lume („Hot”, „Sun Is Up”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „More than Friends”, „Diggy Down”), iar colaborările cu artiști de top din industria muzicală internațională precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel au confirmat poziția de artist de succes.

INNA a susținut aproape 800 de concerte în întreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa, Turcia.

Artista se implică și în partea de compoziție a pieselor pe care le interpretează, precum „Caliente”, „Ruleta”, „Gimme Gimme”, „Cum ar fi”, „Nota de plată”, dar și „Me Gusta”, prima piesă compusă integral de ea.

În România, INNA a avut colaborări de succes cu Carla’s Dreams pentru „P.O.H.U.I”, „Tu și eu” cu Carla’s Dreams, „Strigă” cu Puya”, „Mai stai” cu 3 Sud Est, „Fie ce-o fi” cu Dara, Antonia.

De curând, INNA a ajuns la 3 milioane de abonați pe propriul ei canal de YouTube, devansând artiști precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora. Pe propriul canal de YouTube, INNA are peste 2 miliarde de vizualizări: https://www.youtube.com/user/InnaRomania

De asemenea, INNA este pe locul 72 în lume, cu peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube, devansând nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numărul de utilizatori de Facebook din România), pe Twitter peste 1,4 milioane de followers și 1,7 milioane de followers pe Instagram.

INNA este antrenor la Vocea României Junior de la PROTV, alături de Andra și Marius Moga.

 

Articol preluat de pe FabricadePR.ro

, , , , , ,