„N-am pierdut nimic”, mesajul puternic transmis de Nicoleta Nucă în noul ei single

De la 10 noiembrie 2018
nicoleta-nuca

„Mă reprezintă mesajele de girl empowerment”, recunoaște Nicoleta Nucă, artista reprezentată de Global Records care a lansat de curând piesa „N-am pierdut nimic”. Clipul completează perfect ideea noului single și o surprinde pe Nicoleta în ipostaze sexy, provocatoare și foarte sigură pe ea.

„M-a sunat într-o zi Marius Moga și mi-a zis că are o piesă super tare pentru mine, despre care el crede că mi se potrivește mănușă. Am ascultat piesa și mi-a picat cu tronc din prima clipă. Am înregistrat primul demo, Marius Mirică a lucrat apoi la o producție mai fresh și în altă seară m-a sunat iar Marius Moga și m-a chemat la studio să înregistrez vocile finale. Am stat în studio până la 4 dimineața făcând brainstorming despre cum am putea face piesa din ce în ce mai bună. Uite așa a luat naștere varianta pe care o auziți acum”, declară Nicoleta Nucă.

Vreau sa contactez un artist

 

Nicoleta Nucă – „N-am pierdut nimic”

 

Piesa, produsă de Marius Moga, Marian Moldoveanu @DeMoga Music, alături de Marius Mirică (producție adițională) a fost compusă de Marius Moga, Marian Moldoveanu, Marius Mirică, Robert Toma și Bogdan Todor. Versurile sunt scrise de Marius Moga și Bogdan Todor, iar responsabil de mix & master este Marius Mirică. „N-am pierdut nimic” a fost produsă în studiourile DeMoga Music și Narcotic Creation. Producția video: Loops Production.

 

„N-am pierdut nimic” marchează o schimbare în stilul cunoscut al Nicoletei Nucă. „E o piesă diferită de ceea ce așteaptă de la mine fanii și urmăritorii mei. E o piesă cu un mesaj #girlpower, pozitivă, dinamică, funny și plină de viață. Cred că mi se potrivește atât pe voce, cât și pe personalitate, pentru că îmi face o plăcere enormă să o cânt”, a continuat Nicoleta Nucă.

 

Anul acesta, Nicoleta Nucă a mai lansat piesa „Suflet nebun”, o piesă compusă de Marco&Seba, despre care artista mărturisea că reprezintă o abordare muzicală diferită, mai dinamică și mai fresh.

 

Nicoleta Nucă – Suflet nebun

 

Anul trecut, Nicoleta a lansat piesele „Ai uitat cine ești”, „Alt tu”, prima piesă la care artista a contribuit și cu partea de compoziție – muzică și versuri, precum și piesa „Insula”, o primă colaborare cu NOSFE de la Șatra B.E.N.Z. Nicoleta s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii de talente „X Factor”. Primul single al Nicoletei Nucă, lansat după participarea la „X Factor”, a fost piesa „Nu sunt”, un adevărat succes, melodia fiind în continuare difuzată pe posturile de radio și TV. Alte piese lansate de artistă în cariera sa sunt „Liniștea”, „Inima mea”, „Castele de nisip”, precum și două single-uri compuse de Carla’s Dreams, „Amintiri” și „Când pleci”.

 

, ,