The Motans lansează „Mr. Tort”, o piesă de vară, numai bună de pus la suflet

De la 5 iunie 2018
Mr-Tort-the-motans

Cireșe, vară, mare și vorbe dulci, acestea sunt ingredientele celei mai noi piese ce poartă semnătura The Motans.

 

Vreau sa contactez un artist

„Mr. Tort”, pe muzica și versurile lui Denis Roabeș, aduce cu sine o parte din simplitatea și bucuria verii. Versurile se instalează direct în suflet, iar melodia se insinuează în mințile ascultătorului. Solistul vocal al trupei a simțit nevoia să compună o piesă delicată și puternică în același timp, cu un mesaj simplu, dar cuceritor. Viața e frumoasă alături de cel pe care-l iubești, căci „cireșe fără tort există, tort fără cireșe nu”. Ce-a ieșit e o melodie cool și funny!

 

„De mult timp am vrut să lansez o piesă ca asta. Simplă, de vară, bună la suflet. Ca pe vremuri”, spune cu bucurie Denis Roabeș. Încântat de felul în care a ieșit, solistul trupei The Motans îi mulțumește lui Achi Pache „pentru munca depusă pentru această producție muzicale și pentru pasiunea cu care a lucrat împreună cu mine. Mulțumesc băieților de la NGM pentru producția video (Bogdan Păun, Alexandru Mureșan). Și nu în ultimul rand,  vreau să spun mulțumesc băieților din trupă, Damian Rusu care a filmat cu un simplu telefon, Ali Said și Matei Căpitanul pentru că au stat și au avut grijă să nu intre OZN-uri în cadru”, glumește Denis Roabeș.

Muzică și Versuri – Denis Roabeș

 

Producție/Mix/Master – Achi Petre

 

Mr. Tort

 

​ ​

Primul album The Motans, „My Gorgeous Drama Queenspoate fi găsit și aici

 

The Motans a lansat anul trecut single-ul, „Lilith”, în colaborare cu Keed de la Șatra B.E.N.Z.

The Motans – Lilith feat. Keed

 

Tot anul trecut, The Motans au lansat „Nota de plată” cu INNA, single care are peste 13 milioane de vizualizări. Piesa a fost compusă de Denis Roabeș (The Motans), Irina Rimes, INNA, Alexandru Cotoi, Costin Bodea, producție Alexandru Cotoi și Costin Bodea.

 

The Motans feat. INNA – Nota de plata (Videoclip Oficial)

 

Prima colaborare The Motans a fost cu Delia, pentru piesa „Weekend”, care a cucerit radiourile și televiziunile muzicale, cu peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube.

 

The Motans feat. Delia – Weekend

, ,