Mark Stam și-ar dori să vadă temple budiste, Marele Canion și triburile din Africa

De la 13 august 2018
mark-stam

În copilărie își dorea să devină arheolog, arhitect, inginer auto sau artist. Deși s-a concretizat ultima meserie, Mark Stam, artistul Global Records si Spoiala Brothers, spune că i-ar plăcea să le experimenteze și pe celelalte, mai ales pentru că este pasionat de mașini, dar și pentru că ar vrea foarte mult să descopere mereu lucruri noi.

 

Vreau sa contactez un artist

Prima pe lista este chiar România, pentru că, de când a venit din Republica Moldova, nu a avut timp să vadă decât Bucureștiul. „Am aflat că aici sunt foarte multe locuri deosebit de frumoase în zonele montane și mi-aș dori să le văd cât mai curând”. Iubitor de natură și de drumeții, artistul mai are un vis, acela de a trăi cel puțin o săptămână într-o cabană pe malul unui lac din Canada, înconjurat de o pădure de conifere, cu panoramă asupra munților.

 

Planurile lui pentru viitoarele călătorii sunt bine puse la punct, el știind de pe acum ce locuri și-ar dori să viziteze și de ce. În primul rând, Mark spune că i-ar plăcea să ajungă pe mai multe continente și să vadă culturi cât mai variate.

De la insula Madagascar și până la continentul african, artistul se vede călătorind și în SUA și America de Sud, mai precis în Brazilia, dar și în Asia. „În Africa aș vrea să văd cum trăiesc triburile, să descopăr tradițiile lor, Asia mă atrage foarte mult datorită culturii și mi-ar plăcea să vizitez temple budiste în munți, iar în America, aș vrea să mă plimb prin orașul San Francisco, să ajung la Marele Canion și la monumentul ridicat pe locul celor două turnuri gemene din New York”.

Până atunci, el se concentrează pe munca din studioul de înregistrări și încă face naveta București – Chișinău, iar din luna iulie Mark Stam va putea fi văzut și auzit live în cluburile din țară, în Arad, Timișoara și în București.

, , , , , , ,