Lucia

Telefon Lucia

+40751158243
Solicita pret

Lucia (Lucia-Maria Popescu) a devenit cunoscuta in anul 2011, printr-o interpretare originala a melodiei “Silence”. Tanara spera sa fie observata de trupa ei locala favorita, “The MOOoD”, dar melodia a avut un succes imens pe YouTube, la nivel national, inregistrand in jur de 6 500 000 de vizualizari.

In iunie 2012, Lucia a fost descoperita de CEO-ul Global Music Management si si-a inceput cariera muzicala. In august 2012, artista a sustinut primul ei concert in cadrul celei de-a doua editii a festivalului Summer Well. Tot in august a fost lansat cel de-al doilea single al Luciei, “Me Over You”.

Stilul interpretativ al Luciei a fost comparat cu cel unor cantarete precum Adele sau Regina Spektor. Albumul ei de debut “Silence” a fost lansat pe 6 noiembrie 2015.

Pentru a vedea prestatia live a cantaretei, poti, cu mare usurinta, sa accesezi sectiunea Preturi artisti pentru a vedea tarifele Luciei pentru evenimente si sa soliciti o oferta de eveniment pentru: baluri, concerte, evenimente corporate, petreceri private etc. De asemenea, poti apela numarul de telefon alocat Luciei si impresarul acesteia iti va da toate detaliile cu privire la rezervare.

O vrei pe Lucia la evenimentul tau?

    O vrei pe Lucia la evenimentul tau?
    Cere oferta!