Lori-ciobotaru

Lori

Telefon Lori

+40751158243
Solicita pret

Lori este o cântăreață și compozitoare de origine română, a cărei voce a fost descoperită în cadrul show-ului de televiziune, Vocea României (2013). Deși show-ul TV a lansat-o în cariera solo, debutul ei muzical s-a produs încă din 2010. După Vocea Romaniei, Lori a semnat cu casa de discuri Global Records, dar continuă să lucreze și cu celelalte case românești cunoscute, având colaborări cu Hahaha, Demoga și Cat Music ca songwriter.

În prezent, Lori are spectacole live cu Vanotek, dar și concerte live cu formația ei, unde își cântă propriile cântece, dar și hituri internaționale.

Ciobotaru Loredana (Lori)

Loredana Ciobotaru, cunoscută publicului ca Lori, a intrat în industia muzicală la vârsta e 19 ani, după ce a câștigat premiul special pentru interpretare și locul 1 la Festivalul Mamaia în 2009, o rampă de lansare pentru majoritatea artiștilor pop din România. Tot atunci, Lori a semnat primul ei contract cu o casă de discuri. Câțiva ani mai târziu, vocea ei a fost redescoperită în cadrul show-ului de televiziune, Vocea României (2013). Deși show-ul TV a lansat-o în cariera solo, debutul ei muzical s-a produs încă din 2010. După Vocea Romaniei, Lori a semnat cu casa de discuri Global Records, dar continuă să lucreze și cu celelalte case românești cunoscute, având colaborări cu Hahaha, Demoga și Cat Music ca songwriter.

Early Career

Drumul muzical al Loredanei a început de mică, fiind înconjurată de muzică: tata cânta mai mereu prin casă, mama la fel, și deseori în familie se organizau petreceri cu prietenii părinților, în care se asculta muzică, se cânta și se dansa. Mai târziu, alături de copiii din cartier, organiza concerte pentru copiii din cartier cu bilete de intrare. După multe concerte în cartier și în taberele școlare, la liceu i s-a propus să fie vocalistă într-un band local, aceasta devenind principala ocupație din timpul liceului și confirmarea că muzica îi va fi profesie. Deși nu a intrat la Conservator unde voia să-și consolideze cariera muzicală, Lori a început să cânte într-o trupă de cover-uri, LifeOnMars, alături de care a compus și lansat primul single, Love Life.

După o serie de concerte și experiențe live pe scenă alături de LifeOnMars, Lori a decis să își înceapă cariera solo, scriind muzică și cântând propriile melodii.

Vanotek Collaboration

Vanotek, cunoscutul DJ și producător muzical român, a invitat-o să colaboreze la primul Virgin Live Session powered by Virgin Radio și post această experiență, lucrează împreună la concertele de tip live set Vanotek.

 

Playing with brands

Colaborarea cu brandurile a însemnat atât proiecte de imagine, inclusiv pe canalele oficiale ale Loredanei de social media, cât și compunere de muzică, jingles, versuri pentru diferite reclame.

 

2018 – Coca Cola Zero alături de Inna și Cristian Miron. Detalii aici.

2018 – Nescafe. Detalii aici.

2018 – Collective fashion brand. Detalii aici.

2016 – Revalid. Detalii aici.

2013 – Lidl. Detalii aici.

2013 – ProFm. Detalii aici.

Songwriter career

Piese proprii:

2018 – Lori – Spune-mi.

Colaborari:

2018 – Vlad Flueraru feat. Lori – Peisaj

2017 – ZHAO feat. Lori – In cautarea Fericirii

2015 – Spike feat. Lori – Suflete pereche

Vocal samples:

2016 – Gate1 | If You Love [Rooftop Session]

Experiența Vocea României

Pentru Lori, Vocea României a însemnat mult mai mult decât un show live de entertainement unde a ajuns până în finala ediției din 2013. Ca participant, a fost un prim pas din tot ceea ce a urmat în drumul ei muzical, o experiență reală. Mai târziu, a devenit antrenor la Vocea României Junior, iar lucrul cu cei mici i-a dat o nouă perspectivă – de cunoaștere și de recunoaștere a ceea ce a devenit acum artistul Lori.

Charity

Până acum, Lori a susținut organizații care au ca obiectiv educația și bunăstarea copiilor, dar și cauze medicale, fiind ambasador pentru mai multe evenimente: Pinktober (campanie de prevenție a cancerului la sân), Hope and Homes for Children pentru maraton, Fundația pentru Copii Ronald McDonald, Asociația Copiii de Cristal.

Pentru show-urile live, Lori performeaza intr-o formula noua cu un band format din chitarist, tobosar si pianist.

Daca o vrei pe Lori la evenimentul tau, sa te incante cu talentul sau muzical, atunci consulta sectiunea noastra de Preturi Artisti pentru a afla onorariul pe care aceasta il cere. Apeleaza numarul de telefon alocat lui Lori, discuta detaliile rezervarii cu unul dintre impresarii nostri si invit-o sa creeze o atmosfera vibranta la petrecerea ta: nunta, banchet, aniversare, balul bobocilor, evenimente organizate de cluburi si primarii etc.

O vrei pe Lori la evenimentul tau?

    O vrei pe Lori la evenimentul tau?
    Cere oferta!