Londra găzduiește pe 25 noiembrie show-ul „Acadelia”

De la 22 noiembrie 2018
Acadelia--Londra

După trei zile de spectacol la Sala Palatului, acolo unde a cântat în fața a peste 12.000 de oameni, Delia duce show-ul „Acadelia” și la Londra, pe Arena O2. Duminică, 25 noiembrie, artista este așteptată de cei peste 3.000 de spectatori care se vor afla în sala Indigo.

Un adevărat maraton va face și echipa Deliei, care are la dispoziție doar 12 ore pentru a pregăti sala, în condițiile în care scena va avea aproape aceleași decoruri ca cea de la București. „Nu vor lipsi acadelele, torturile și bezelele. Cinci aparate laser de mare putere vor fi pe scenă. Pentru a transporta toate astea, o dubă încărcată cu echipamente tehnice și decoruri va pleca de joi spre Londra”, dezvăluie Adrian Tapciuc, regizorul show-ului „Acadelia”

Vreau sa contactez un artist

Toate piesele cântate de Delia la Sala Palatului se vor regăsi și în playlistul de la Londra și, totodată, cele mai spectaculoase costume. De asemenea, nu vor lipsi nici numerele de iluzionism și nici momentul cu perna uriașă din timpul piesei „Da, mamă!”. Pentru ca show-ul să fie la standardele cu care și-a obișnuit fanii, 8 dansatori și 25 de membri ai echipei o vor însoți pe Delia în capitala Marii Britanii.

Nu este prima dată când Delia susține la Londra un show de o asemenea amploare. Anul trecut, concertul PsiheDelia de la Arena O2 a fost sold out. Din dorința de a o vedea mai repede pe artista lor preferată, fanii Deliei au format o coadă până în afara arenei, iar la final au participat la o sesiune de autografe și fotografii.

De această dată, Delia va avea parte și de puțină relaxare, pentru că va petrece în Londra câteva zile, o minivacanță pe care și-o dorea de mult.

, , ,