INNA „a luat cu asalt” sediul Virgin Radio și a interpretat cel mai recent single, „Nirvana”

De la 20 decembrie 2017
inna-takeover

INNA a început dimineața în forță la Virgin Radio, unde a interpretat cel mai recent single, „Nirvana”. Artista i-a luat prin surprindere pe matinalii de la Virgin Radio, într-un moment special, un takeover al clădirii.

 

Vreau sa contactez un artist

Tot momentul aici:

INNA – Nirvana (Virgin Radio Takeover)

 

Împreună cu dansatorii, artista a cântat și a adus energie și bună dispoziție. Apoi, a interpretat același single, „Nirvana”, într-o variantă specială, acustică, reggae.

 

INNA – Nirvana (acoustic reggae)

 

„Nirvana” are peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube și este inclusă pe albumul cu același nume, lansat de artistă pe 11 decembrie anul acesta. Pe album, fanii artistei pot regăsi hituri precum „Ruleta”, ”Gimme Gimme”, „Nota de plată”, dar și piese noi, precum ”Don’t Mind” sau “My Dreams”.

 

INNA – Nirvana

 

Pentru lansarea albumului „Nirvana”, INNA a avut parte de o petrecere surpriză chiar în Aeroportul Otopeni, la sosiri, atunci când a aterizat după unul dintre concerte. Acolo o așteptau prieteni, fani, artiști, presă, influnceri, oameni dornici să se bucure alături de ea de cel mai recent album, pe care l-au ascultat în premieră acolo.

INNA – Otopeni Airport Surprise Party

 

INNA va susține un concert în Las Vegas pe 23 decembrie, apoi va petrece câteva zile și în Los Angeles, iar Noaptea dintre Ani o va găsi pe artistă la Sibiu, unde va cânta în Piața Mare.

, ,