INNA feat. The Motans „Pentru că” este remixat de DJ-ii de la Dirty Nano

De la 19 iunie 2018
dirty-nano-inna-the-motans

„Pentru că”, single-ul lansat anul acesta în aprilie de INNA și The Motans, care are aproape 9 milioane de vizualizări pe YouTube, are parte de un super remix ce poartă semnătura cunoscuților DJ Dirty Nano. Piesa lansată de Global Records este remixată în stilul unic al DJ-ilor Tinu Vidaicu şi George Hora, cu un sound dinamic, fresh, plin de energie.

 

Vreau sa contactez un artist

INNA feat. The Motans – Petru că (Dirty Nano Remix)

 

 

În primăvara acestui an, după ce The Motans a lansat „Nota de plată” cu INNA, o piesă care a cucerit publicul din România, cei doi artiști au revenit cu o nouă colaborare. „Pentru că” este o piesă de dragoste sinceră, sensibilă, compusă de INNA, The Motans (Denis Roabeș), Marco&Seba (Marcel Botezan și Sebastian Barac) și produsă de ei, aceștia din urmă fiind „responsabili” de cele mai mari hituri ale INNEI, precum “Sun Is Up”, “Hot”, “Yalla” etc.

 

INNA feat. The Motans – Pentru că

 

INNA a lansat la finalul anului trecut albumul “Nirvana”, pe care este inclus single-ul cu același nume, dar și “Ruleta”, “Gimme Gimme”, „Nota de plată” cu The Motans, precum și piese noi: “Don’t Mind”, “Dream About the Ocean” sau “My Dreams”. Până acum, INNA a lansat albumul “Hot”, “I Am The Club Rocker”, “Party Never Ends” și “INNA”, precum și EP-ul “Summer Days”.

„My Gorgeous Drama Queens” este primul album al trupei The Motans și a fost lansat pe 7 martie anul acesta. Printre piesele incluse pe album se numără „August”, Nota de plată”, „Versus”, „Drama Queen”, „Friend Zone”, „1000RPM”, dar și „Weekend”, melodie lansată împreună cu Delia, care a devenit piesa anului 2017, cu peste 23 de milioane de vizualizări, potrivit Mediaforest.

, , ,