Impresariat

Noi, cei de la Global Booking, stim cat de greu poate fi pentru un artist sa patrunda pe piata romaneasca de entertainment. Fie ca esti la inceput de drum sau esti deja un artist consacrat, suntem interesati sa colaboram cu tine.

In acest moment reprezentam unele dintre cele mai cunoscute personalitati din industria muzicala romaneasca, precum INNA, Antonia, Alexandra Stan, Lariss si Carla’s Dreams. De asemenea colaboram cu nume mari din zona entertainmentului, printre care BRomania, Mihai Bendeac, Razvan si Dani, Teo si multi altii. Urmatorul nume mare din showbizul romanesc ai putea fi tu.

Contacteaza-ne la numarul de telefon +4 (0751) 158 243 sau la adresa de E-mail

booking@globalrecords.com

pentru a intra in legatura cu unul dintre impresarii nostri.

Global Booking este una dintre cele mai mari agentii de impresariat din Romania, cu aproape 10 ani de experienta in domeniu. In acest moment, colaboram cu artisti recunoscuti la nivel mondial, printre care INNA, Antonia, Alexandra Stan, Lariss si Carla’s Dreams.

Misiunea noastra e simpla. Vrem sa transformam evenimentul tau intr-o experienta de neuitat. Artistii nostri iti aduc cele mai noi cantece, cele mai creative linii melodice si cele mai incendiare spectacole.

Doar Global Booking iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie in materie de enterntainment. Contacteaza-ne si afla mai multe informatii!

#WeGlobal