Agentie impresariat artisti

Impresariere artisti din industria muzicala

Noi, cei de la Global Booking, stim cat de greu poate fi pentru un artist sa patrunda pe piata romaneasca de entertainment. Fie ca esti la inceput de drum sau esti deja un artist consacrat, suntem interesati sa colaboram cu tine.

In acest moment reprezentam unele dintre cele mai cunoscute personalitati din industria muzicala romaneasca, precum INNA, Antonia, Alexandra Stan si Carla’s Dreams. De asemenea colaboram cu nume mari din zona entertainmentului, printre care BRomania, Ionut Rusi, Gina Pistol si multi altii. Urmatorul nume mare din showbizul romanesc ai putea fi tu.

Contacteaza-ne la numarul de telefon +4 (0751) 158 243 si la adresa de E-mail

booking@globalrecords.com

pentru a intra in legatura cu unul dintre impresarii nostri.

Impresariere artisti din industria entertainment

Global Booking este una dintre cele mai mari agentii de impresariat din Romania, cu aproape 10 ani de experienta in domeniu. In acest moment, colaboram cu artisti recunoscuti la nivel mondial, printre care INNA, Antonia, Alexandra Stan si Carla’s Dreams.

Misiunea noastra e simpla. Vrem sa transformam evenimentul tau intr-o experienta de neuitat. Artistii nostri iti aduc cele mai noi cantece, cele mai creative linii melodice si cele mai incendiare spectacole.

Doar Global Booking iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie in materie de enterntainment. Contacteaza-ne si afla mai multe informatii!

Global Entertainment – Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lucia, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

#WeGlobal