Global Records prezintă videoclipul Lino feat. Aspy – „Panamera”

De la 23 februarie 2018
panamera

Lino Golden, unul dintre cei mai talentați tineri din industria muzicală, care are colaborări cu Alex Velea și face parte din echipa acestuia numită Golden Boy Society, lansează videoclipul piesei „Panamera” feat. Aspy. Piesa a fost lansată acum un an, iar videoclipul este unul fresh, plin de culoare. Alături de Lino Golden și Aspy, în videoclip mai apar și Alex Velea, Selly, Mario Fresh și Gami Os.

 

Vreau sa contactez un artist

Lino feat. Aspy – Panamera

 

„Piesa „Panamera” a fost făcuta acum un an împreună cu Aspy, iar Mario Fresh m-a inspirat în alegerea titlului, iar pentru asta îi mulțumesc. Instrumentalul piesei a fost realizat de mine, iar DJ Bonne este cel care l-a dus la alt nivel”, spune Lino Golden.

 

De videoclipul piesei „Panamera” s-au ocupat Criss Blaziny împreună cu Vlog the FISH. Muzica și versurile sunt semnate de Lino Golden și Aspy.

 

După „Panamera” va urma „Macetta”, tot cu videoclip, o nouă piesă și un mixtape.

 

Cu un traseu muzical care a început încă de la vârsta de 6 ani, când Lino a descoperit violoncelul, tânărul artist și-a continuat studiile muzicale cu lecții de pian, iar la 13 ani a început să scrie versuri rap. Născut la Brașov, Lino Golden, pe numele real Radu Cârstea, este unul dintre tinerii artiști descoperiți de Alex Velea. Lino face parte din echipa lui Alex Velea numită Golden Boy Society, alături de care scrie versuri, compune și produce muzică. Printre piesele sale se regăsesc „Filme indiene”, „N-are rost”, „Alfabetul iubirii” (feat. Mario Fresh), „Antonio Banderas”, „N-am văzut ca tine” (feat. Alex Velea) și „Snapchat” (feat. 2americani).

, , ,