Delia, aniversare cu surprize la Berăria H: Carla’s Dreams, The Motans, UDDI, Macanache au urcat pe scenă alături de artistă

De la 13 februarie 2019
la-multi-ani-delia

Pe 7 februarie, Delia și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club din București alături de prieteni dragi și oameni apropiați.

A doua zi, pe 8 februarie, a avut parte de surprize una după alta în cadrul concertului “Dulce aniversare” de la Berăria H.

Vreau sa contactez un artist

Pe scenă au urcat pe rând Carla’s Dreams, The Motans, Nick (ex N&D), Macanache și UDDI și au cântat împreună hiturile pe care le-au interpretat de-a lungul vremii precum “Cum ne noi”, “Weekend”, “Ipotecat”, “Vino la mine”, spre surpriza și bucuria Deliei care nu știa absolut nimic. Toți i-au adus Deliei acadele și flori, ea i-a îmbrățișat și le-a mulțumit în mai multe postări pe social media.

Sora Deliei, însărcinată în 8 luni, a ținut să fie pe scenă la acest eveniment special și să fie alături de ea. Ele au cântat împreună piesa “Cine m-a făcut om mare”.

Întreaga echipă a complotat pentru ca acest concert să fie unul special, un cadou frumos pentru artistă.

În această perioadă, Delia se pregătește de primul turneu național „Acadelia” care va putea fi experimentat în primăvara acestui an. După succesul pe care l-a avut în București și în Londra cu acest spectacol, Delia se pregătește să îndulcească și locuitorii altor orașe ale României. Cele trei zile ale show-ului „Acadelia” au fost sold out și nu mai puțin de 12.000 de oameni au fost prezenți la Sala Palatului pentru a vedea un spectacol complex.

 

Seria de concerte va debuta la Timișoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude), și va continua cu orașele Craiova (1 martie, Sala Polivalentă), Galați (8 martie, Sala Sporturilor), Buzău (9 martie, Sala Sporturilor), Bacău (15 martie, Teatrul de vară), Piatra Neamț (16 martie, Sala Polivalentă) și Iași (29 martie, Sala Polivalentă). Biletele pentru toate show-urile vor fi disponibile exclusiv pe http://bilete.deliaofficial.ro/.

 

100 de oameni din echipa Deliei, responsabili atât de partea tehnică a concertului, cât și de cea artistică se vor asigura că fanii artistei trăiesc un show de referință, făcut la standarde internaționale. Toate momentele importante de la Sala Palatului se regăsesc și în desfășurătorul turneului național, iar dansatorii, costumele, machiajele spectaculoase, proiecțiile video, aparatele laser, show-ul de lumini, efectele speciale de scenă și momentele de iluzionism sunt detaliile-cheie pe care mizează Delia pentru a le arăta încă o dată fanilor ei că și la noi în țară pot fi organizate spectacole la un nivel atât de înalt. Practic, show-ul de la Sala Palatului va fi transpus în fiecare locație în care va concerta artista, iar fanii ei vor avea astfel șansa unică de a fi parte dintr-un spectacol atât de grandios.

, , , , , , , , , ,