De ce este mai bine să fii pe locul 2 la concursurile de talente

De la 6 februarie 2018
juriu-x-factor-romania

Ai cântat de câteva ori la karaoke și te-au aplaudat cei din public? Ți-au spus profesorii că ai o voce bună, iar prietenii te-au sfătuit să îți încerci norocul la un show de talente? Trofeul unui astfel de concurs nu îți garantează automat succesul, ci doar o sumă de bani și un contract cu o casă de discuri. Dacă îți dorești să îți auzi piesele la radio și vrei ca numele tău să fie în continuare în mintea celor care te-au votat, ai nevoie de o echipă de producție și de un manager, care să îți ofere cele mai bune sfaturi.
Dacă ne uităm la exemplele actuale, ajungem la concluzia că uneori este mai bine să fii pe locul 2, sau poate că nici nu e nevoie să ajungi în finală, ca să te faci remarcat.
Feli, Jo, Ioana Ignat, Liviu Teodorescu, Raul Eregep și Nicoleta Nucă sunt doar o parte dintre artiștii momentului, iar toți și-au făcut debutul pe micile ecrane, la concursuri de talente. Nu au plecat acasă cu trofeul, dar s-au bucurat de aprecierile telespectatorilor. Acum, fiecare dintre ei se află în topurile muzicale, au piese la radio și susțin concerte în întreaga țară.
Şi totuşi de ce e bine să fii pe locul 2?
În primul rând vei fi a doua cea mai dorită opţiune pentru marele trofeu! Ce înseamnă asta? Că sunt producători care au pus ochii pe tine şi vor fi fericiţi să îţi poată oferi o şansă de a-ţi continua visul! Şi producătorii se uită la televizor!

Iată un exemplu foarte bun: Raul Eregep, care acum este noua voce a proiectului Havana!

Vreau sa contactez un artist

Îţi va creşte popularitatea peste noapte, îţi doreşti marele trofeu, iar adevărata luptă se va ţine între susţinători! Mai ştiţi războiul dintre fanii lui Alex Maţaev şi cei ai lui Florin Ristei?
Nu trebuie să semnezi niciun contract care să îţi constrângă deciziile! Eşti liber să colaborezi cu cine vrei şi să lansezi ce îţi trece prin cap.
Poţi să treci peste aşteptările susţinătorilor! Nu ai plecat acasă cu trofeul, aşa că nu ai de ce să te simţi obligat să demonstrezi ceva. Iar dacă totuşi vrei să demonstrezi, s-ar putea să ai şi noroc!

Ioana Ignat a reuşit anul trecut să ne uimească şi să ne demonstreze că este o artistă completă, chiar dacă nu are acasă un trofeu!

Ce s-a întâmplat totuși cu câștigătorii concursurilor de talente?
O parte din ei şi-au încercat norocul pe la Eurovision, au lansat o piesă care nu a performat sau cântă prin cluburile de karaoke. Alţii au lăsat muzica pe planul 2, iar între timp au devenit influenceri, măcar aşa au profitat de popularitatea câştigată în concurs.
Sunt totuşi şi câteva excepţii, care au reuşit să dea lovitura după câştigarea unui concurs de talente! Cel mai bun exemplu ar putea fi

Florin Ristei, care a ajuns în topurile muzicale cu o mulţime de hituri alături de trupa FreeStay, dar în paralel, artistul are şi o carieră în televiziune.

Dacă te gândeşti să te duci la un concurs de talente, nu spune în interviu „Am venit aici pentru locul 2”. Arată-le cât eşti de talentat şi vezi ce se întâmplă mai departe! We are watching you!

, ,