Cerere în căsătorie la concertul Deliei de la Londra

De la 22 noiembrie 2017
Delia O2 Arena

În week-endul trecut, PsiheDelia a ajuns la Londra, la Indigo at O2 Arena:

 

Vreau sa contactez un artist

Week-endul trecut PsiheDelia a ajuns la Londra, la Indigo at O2 Arena, concert care a fost sold out. Cele mai importante și spectaculoase elemente din show-ul PsiheDelia de la Sala Palatului, de la grafica specială a poveștii structurate pe capitole, la dansatori, iluzionism, lasere și efecte speciale, costume pline de culoare, toate au ajuns în fața celor care și-au dorit să o vadă și să o audă pe Delia.

Delia in timpul show-ului de pe Indigo O2 Arena

Plină de energie, artista a cântat și a dansat preț de o oră și jumătate într-un spectacol fabulos, așteptat de mii de fani. Iar surprizele au venit chiar și din partea publicului, astfel că toți cei prezenți au asistat la o cerere în căsătorie. Pentru piesa „Mona”, Delia și dansatoarele sale au aruncat pe spate buchete de mireasă, iar întâmplarea a făcut ca o spectatoare care a prins buchetul să fie la concert alături de iubitul ei. Emoțiile i-au cuprins pe toți atunci când Delia i-a chemat pe scenă pe cei doi, iar el și-a cerut iubita în căsătorie, în aplauzele tuturor.

Spectacolul PsiheDelia de la Londra a fost sold out, astfel că cele peste 3000 de bilete puse în vânzare de organizatorul RoUk Media s-au epuizat rapid. Fanii Deliei au format o coadă până în afara arenei, din dorința de a-și vedea mai repede artista preferată, iar la final au participat la o sesiune post-concert de autografe și fotografii chiar cu Delia, care le-a promis că va reveni cât de curând în Londra cu un nou show impresionant.

 

Articol preluat de pe FabricadePR.ro

, , ,