Cele mai tari single-uri românești pentru oamenii single

De la 16 februarie 2018
irina-rimes

Chiar dacă e luna iubirii, nu înseamnă că trebuie să vezi numai inimioare și filme romantice! Dacă ești single, e cazul să te distrezi și nu ar trebui să te mai gândești la… „cum ar fi fost dacă aveam și eu pe cineva”. Tocmai de aceea, ne-am gândit să te ajutăm cu un playlist perfect pentru cei ca tine, cu single-uri cool pentru oameni single!

The Motans – 1000 RPM

Vreau sa contactez un artist

Dacă te-ai despărțit de curând și vrei să ștergi orice amintire a relației care te-a făcut să suferi, îți recomandăm să speli la totul la 1000RPM!

Irina Rimes – My Favourite Man

El a fost favoritul tău și nu a știut să se bucure de asta! Însă tu poți fi favorita altcuiva, care abia așteaptă să te întâlnească!

Delia & Macanache – Rămâi cu bine

Au trecut vremurile când aveai pentru cine să faci clătite! Acum știi că măcar are cine să i le facă și nu mai trebuie să stai în bucătărie de Valentine’s Day!

Nicoleta Nucă – Alt Tu

Când ești tânăr, treci mai ușor peste dezamăgirile în dragoste, pentru că mereu întâlnești pe altcineva care te face zâmbești! Și după cum spune Nicoleta Nucă, „dacă nu ești tu, o să fie alt tu”, așa că nu ai motive să fii supărat dacă ești single pentru moment!

Mira – Uit de tine

Pentru final avem o recomandare care chiar te va face să dansezi instant! Ieși în club cu prietenii și uită de cel care te-a rănit! Să fii single nu e un lucru chiar atât de rău!

, , , ,