CE MESERIE ȘI-AR FI ALES NICOLETA NUCĂ

De la 28 noiembrie 2017
nicoleta-nuca

Dacă nu ar fi ales muzica, Nicoleta Nucă spune că i-ar fi plăcut să fie arheolog sau psiholog

 

Vreau sa contactez un artist

Artista Global Records, Nicoleta Nucă, cea care a lansat de curând noul său single și videoclipul piesei „Ai uitat cine ești”, spune despre ea că încă din copilărie a avut foarte multe visuri și planuri pentru când va fi mare. Unul dintre ele, pe care l-a și realizat, a fost legat de muzică.

„A fost un moment chiar foarte amuzant, pentru că eram foarte mică, aveam cam 3 sau 4 ani. Mă așezasem pe un scaun, picior peste picior, și am zis că eu, când voi fi mare, voi fi cântăreață”. Dar, în același timp, ea visa să fie și arheolog. „Mi se părea foarte captivantă meseria de arheolog, ideea de a descoperi ceva nou, ceva ce omenirea încă nu a văzut”, își amintește Nicoleta.

Deși este foarte împăcată cu alegerea făcută și muzica o face foarte fericită, ea spune că, dacă ar fi să își aleagă acum o altă meserie, i-ar plăcea să studieze Psihologia și să lucreze cu oamenii, în această zonă. „Oamenii sunt cel mai vast domeniu de studiu în ziua de azi. Niciodată nu știi ce ascunde un om… Este ceva unic”, adaugă artista.

În ceea ce privește dragostea, ea se caracterizează ca fiind o femeie mai degrabă pragmatică și, deși apreciază micile gesturi romantice, flori sau cadouri, nu îi plac gesturile grandioase. „Nu reușesc să înțeleg gesturile romantice foarte siropoase, cum ar fi scrisuri enorme pe stradă, pe bloc… În general nu îmi plac manifestările amoroase publice, extrem de în vizorul tuturor. Pentru mine dragostea se trăiește cât mai intim, cu persoana față de care simți aceste sentimente. Nicidecum pentru ochii lumii”, spune Nicoleta.

 

Articol preluat dupa FabricadePR.ro

, , , , , , , ,