Carla’s Dreams revin cu piesa “Poetic și murdar”

De la 12 aprilie 2018
carlas-dreams-poetic

Carla’s Dreams revin cu o nouă piesă care se numește “Poetic și murdar”, compusă de artiști și produsă de Alex Cotoi.

Videoclipul piesei “Poetic și murdar” a fost filmat în Chișinău, în regia lui Roman Burlaca și DoP George Secrieru, echipa de la BR Films cu care Carla’s Dreams lucrează pentru toate piesele lor.
“A​ceastă piesă este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi „murdăriți” de viață, de lume, cu noroi, cu har.

Vreau sa contactez un artist

Poeți, invizibili adesea, care se nasc, trăiesc, mor printre și alături de noi. Acei „poeți” care simt viața, acei rebeli care văd altfel, acei „vecini” care nasc fraze zburătoare.​​ ​A​cei oameni care fac mereu pasul riscant dar adevărat pentru ei. Acei oameni care se diz​olvă în ura și neînțelegerea altora adesea. Prea des. Deși sunt aproape întotdeauna cei mai îndrăgostiți de lume, de viață”, au spus Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams – Poetic si Murdar

 

A mai rămas doar o lună până la cel de-al treilea concert consecutiv pe care Carla’s Dreams îl vor susține la Arenele Romane din Bucuresti: “Monomaniac” pe 5 mai de la ora 19:00, un eveniment Best Live și Global Records.

“Sunt multe feluri de a anunța un concert. Mai pompos sau mai simplu. Dar ținând cont că este al treilea de acest tip – considerăm că ne putem permite să spunem că este tradiție deja. Așadar:

Carla’s Dreams – “MONOMANIAC”

Arenele Romane, 5 mai.

Vă așteptăm! Și

V-am cuprins! ,)”, au spus Carla’s Dreams.

 

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.

 

Biletele au următoarele preţuri:

– presale 1 până pe 15 aprilie: 209 lei Cat A, 159 lei Cat B, 89 lei cat C

– presale 2 până pe 5 mai: 219 lei Cat A, 169 lei Cat B, 99 lei cat C

– în ziua concertului: 229 lei Cat A, 179 lei cat B, 100 lei cat C

Harta Locație:
www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K și E, categoria B: fără loc în fața scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena. Biletele cu loc nu au numere alocate, scaunele fiind ocupate în ordinea sosirii. Organizatorii au pus în vânzare cu 10% mai puține locuri decât capacitatea locației pentru confortul sporit al spectatorilor. Cumparați-vă bilete din timp, showurile Carla’s Dreams de la Arenele Romane din 2016 si 2017 au fost sold out!

 

Numărul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucăți din fiecare categorie.  Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie însoțiți de un adult posesor de bilet valid. Concertul are loc în aer liber!

 

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Un eveniment BestMusic Live Concerts și Global Records.

, , ,