Blacklist revine cu un nou single în colaborare cu UDDI – „Pe repeat”

De la 4 septembrie 2018
blacklist-pe-repeat

Blacklist prezintă un nou single pe care, cu siguranță, toată lumea îl va pune „Pe repeat”. Piesa a fost compusă și produsă de Blacklist și, de data aceasta, este în colaborare cu UDDI.

 

Vreau sa contactez un artist

Blacklist feat. UDDI – Pe repeat

 

Pe repeat, cu alt beat, cu multe shoturi de tequila si UDDI feat.„, au spus Blacklist. La rândul său, UDDI a declarant că „Blacklist este un proiect fresh și funky care mi-a atras atenția de la prima lor piesă – Tequila. Sunt onorat să fiu vocea de pe a doua lor piesă care sper din tot sufletul să vă placă și să vă bucurați de ea. Mulțumesc echipei Global Records, băieților de la Blacklist și lui Carla’s Dreams pentru recomandare. Bless! Jah is love”, a declarat UDDI.

 

Videoclipul piesei „Pe repeat” a fost regizat și filmat de Roman Burlaca și George Secrieru de la BRFilms, echipă cu care colaborează Carla’s Dreams și produs de Loops Production. De styling s-a ocupat Anda Crăpătureanu.

 

UDDI (Dragos Udilă) este un artist în plină ascensiune pe scena muzicală din România care a reușit să cucerească topurile muzicale cu piese precum „Ipotecat” (Delia Matache featuring UDDI), „Prietena ta” (Randi feat. UDDI & Nadir), „Aseară ți-am luat basma” sau ”Bună Marie” (Matteo feat. UDDI). „Născut și crescut în Iași, UDDI a simțit dintotdeauna că muzica este o parte importantă din viața sa. Prima experiență pe plan muzical a fost la emisiunea X Factor, care a reprezentat o provocare și un pas important pentru cariera sa muzicală.

Muzica sa cu influențe raggae îi reflectă personalitatea smart, fun & fresh, fiind genul de artist care reușește să transmită publicului intensitatea și pasiunea cu care cântă. Anul acesta, UDDI s-a remarcat în show-ul The Four – Cei Patru unde a impresionat juriul și publicul cu niște prestații impresionante.

 

Single-ul de debut al celor de la Blacklist, „Tequila”, a cucerit întreaga țară, înregistrând peste 28 de milioane de vizualizări pe YouTube, în doar 8 luni de la lansare.

 

Blacklist feat. Carla’s Dreams – Tequila

Anul acesta, trupa Blacklist a urcat pe scena de la Forza ZU, la show-ul celor de la Carla’s Dreams de la Arenele Romane – „Monomaniac”, dar și la Cerbul de Aur.

 

Platforma Global, formată din Global Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, Global Events, agenție de evenimente și Global Talent, agenție de talente, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nucă, Vanotek și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu și mulți alții.

, ,