Artistul Global Records Latin, Yoandri, lansează „Cherry on top”

De la 20 decembrie 2017
yoandri-cherry-on-top

Yoandri, artistul Global Records Latin de origine cubano-americană, le face o surpriză fanilor săi odată cu cel mai recent single și cu videoclipul acestuia: „Cherry on top”. Piesa reprezintă o premieră și un nou început pentru Yoandri, care lansează acum prima sa melodie în engleză.

„<Cherry on top> este prima mea lansare în limba engleză și sunt foarte fericit că fanii mei o pot asculta, în sfârșit. Versurile sunt speciale pentru mine, pentru că s-au născut dintr-o zonă foarte profundă și mă bucur că am reușit să transpun în această piesă trăirile mele cele mai intense”, declară Yoandri.

Vreau sa contactez un artist

YouTube ”Cherry on top”:

                              Născut în vara anului 1999 în Miami, Florida, Yoandri Cabrera este latino-american, descendent dintr-o familie cubaneză. Un visător absolut, Yoandri se inspiră pentru cântecele sale din frumusețea a tot ce îl înconjoară. Versurile sale surprind cotidianul și poveștile de dragoste sensibile, înfiripate între personaje neașteptate, reușind să ofere fotografia unui univers adolescentin perfect.                Yoandri și-a început cariera muzicală în talent show-uri TV. Prima sa experiență a fost în „Gallando Fuerte”, unde a câștigat primul loc. În 2014 a avut ocazia să lucreze cu Prince Royce la „La Voz Kids”. Adevăratul succes a venit după participarea la show-ul TV „La Banda”, alături de Fabyan Sanchez. Numărul său de fani a crescut spectaculos, ajungând la 450.000 de follows pe Instagram. Primul său turneu a fost un succes, reușind să cucerească publicul din Mexic și Statele Unite până în Republica Dominicană, Puerto Rico, Ecuador, Spania, Argentina etc. Așa se face că Yoandri a câștigat în scurt timp admirația unor artiști mari  precum Ricky Martin, Laura Pausini și Alejandro Sanz, care nu s-au sfiit să-l laude și să-l susțină.

,