Artiștii Global, premiați luni seară în cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio România

De la 18 aprilie 2018
the-motans

Premiul pentru Cel mai bun artist pop – The Motans, Big like video 2017 – „Antiexemplu” Carla’s Dreams, iar Piesa anului 2017 – „Bolnavi amândoi” Irina Rimes

irina-rimes-beau

Vreau sa contactez un artist

Luni seara, în cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio România, artiștii Global au fost premiați la trei categorii. Așa se face că trofeul pentru Cel mai bun artist pop a fost adjudecat de The Motans, iar Denis Roabeș a urcat pe scenă pentru a mulțumi ascultătorilor, în vreme ce Piesa anului 2017 a fost desemnată „Bolnavi amândoi” a Irinei Rimes, iar Carla’s Dreams a primit distincția Big like video 2017 pentru „Antiexemplu”. 17 trofee au fost înmânate cântăreţilor premiaţi pentru performanţele lor din anul 2017, în cadrul celei de-a XVI-a ediţie a Galei Premiilor Muzicale Radio România.

Anul trecut, în cadrul aceleiași Gale, Carla’s Dreams a primit trofeul Artistul anului și Big Like pentru piesa „Sub pielea mea”, iar Irina Rimes Premiul pentru cel mai bun debut.

Începând din 13 aprilie, trupa The Motans a lnsat un super turneu în toata țara, primul oraș fiind Iași. Timp de două luni, toți cei care vor dori să cânte alături de Denis și trupa lui cele mai cunoscute piese, vor putea merge la concerte în diferite orașe: 19 aprilie – Brașov, Times, 20 aprilie – Sibiu, The Wolf, 21 aprilie – Cluj, Form Space, 23 aprilie – Bacau – Teatrul de vara, 5 mai – Arad, Molly Malone, 11 mai – Constanta, Luv, 12 mai – Galați, Fratelli, 23 mai – Bucuresti, Hard Rock Café.

The Motans YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCVH4CfUtEZ6A0q2fJkOuCjw

Carla’s Dreams au lansat de curând piesa „Poetic și murdar”, compusă de artiști și produsă de Alex Cotoi, iar pe 5 mai vor susține cel de-al treilea concert consecutive la Arenele Romane din Bucuresti, “Monomaniac”, de la ora 19:00, un eveniment Best Live și Global Records. Biletele spentru concertul “Monomaniac” de anul acesta se găsesc online pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.

 

Carla’s Dreams – Poetic și murdar

Irina Rimes, artist Quantum Music și Global Records, a lansat de curând piesa „Beau”, prima din „Trilogia II”, despre realități alternative care conduc spre același final. Proiectul beneficiază de o producție video aparte în care cele trei videoclipuri, împreună cu un intro și un outro ce conțin cheia întregii povești, formează un scurt metraj cinematic. „Trilogia II” evocă lupta continuă, dar uneori în van, dintre individ și soartă. Irina este pusă față în față cu variante alternative ale realității, concluzia poveștilor fiind însă de fiecare dată aceeași, indiferent de drumul ales pe parcurs. În cadrele din intro-ul Trilogiei, o putem observa pe Irina aflată fața în față cu trei uși albe, pe un platou de televiziune. Prezentatorul o îndeamnă pe artistă să aleagă una dintre uși, respectiv una dintre variantele realității sale. Astăzi, cu ocazia lansării single-ului „Beau”, Irina alege prima ușă.

Irina Rimes – Beau

, , , ,