Artiștii Global, premiați la ELLE Style Awards

De la 7 decembrie 2017

Miercuri seara, 6 decembrie, în cadrul galei premiilor ELLE Style Awards, artiștii Global au fost premiați, la diverse categorii, de către cea mai vândută revistă de modă din lume. Așa se face că INNA, Delia, Alina Ceușan s-au numărat printre premiații serii, în vreme ce Antonia a fost cea care a susținut un mini-concert live.

Astfel, la categoria ”Best Personal Style”, cea mai votată a fost INNA, care a trimis un mesaj de mulțumire de la Londra, acolo unde se afla pentru un concert: „Vă mulțumesc pentru voturile acordate la ELLE Style Awards, la categoria ”Best Personal Style”. Vă salut din Londra, tocmai ce mă pregătesc să merg pe scenă. Să vă distrați în seara asta, vă iubesc”, a transmis artista.

Vreau sa contactez un artist

La categoria ”Best Pop Artist”, trofeul a ajuns la Delia, care a surprins printr-o apariție strălucitoare. Tot la această categorie, câștigată de Delia, au mai fost nominalizate alte trei artiste Global, respectiv Antonia, Karmen și Irina Rimes.

Best-Pop-Artist-Delia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alina Ceușan, unul dintre cei mai urmăriți și apreciați bloggeri de modă din România, a fost câștigătoarea categoriei ”Best Fashion Blogger”. Aceasta a urcat emoționată pe scenă și a mărturisit că premiul este o surpriză care o bucură nespus: „Nu mă așteptam să fiu pe scenă, mulțumesc tuturor pentru încurajare și pentru voturi”, a spus aceasta.

Best-Fashion-Blogger-Alina-Ceusan

La eveniment au participat mai mulți artiști și influenceri Global, printre care Matei Dima aka BRomania, Carmen Grebenișan, Laura Giurcanu, Nadd Hu, Marisa Paloma de la Global Influencers, dar și Denisa Ungureanu, Rebeca Alexandra, Marian Vasilescu, Adela Tecuceanu, de la Trending Influencers.

Laura-Giurcanu-si-Matei-Dima

Adela-Tecuceanu Carmen-Grebenisan-si-Alina-Ceusan

În decembrie, revista ELLE România aniversează 20 de ani pe piața românească, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalități ale modei și vieții artistice românești, printr-un eveniment plin de strălucire: ELLE Style Awards, anul acesta la a șasea ediție.

, , , , , , , ,