ANTONIA lansează single-ul „Hotel Lounge” cu videoclip oficial

De la 19 iunie 2018
antonia-hotel-lounge

După ce a lansat de curând “Tango”, un videoclip colorat, cu coregrafie, mulți dansatori, ANTONIA revine cu un nou single, tot în limba engleză, care se numește „Hotel Lounge”, cu un sound aparte și o imagine extrem de sexy a artistei.

 

Vreau sa contactez un artist

ANTONIA – Hotel Lounge

 

Piesa a fost compusă și produsă de Marco&Seba, producătorii celor mai mari hituri ale INNEI, David Ciente (Lariss – „Dale Papi”, INNA – „Ruleta”, „Gimme Gimme”) și de PJ, o tânără compozitoare din Los Angeles care a colaborat cu Chris Brown, Usher, Wiz Khalifa, Nicki Minaj.

 

Filmările videoclipului au avut loc la One Herăstrău Park, în București, producția video a fost făcută de Loops Production, regie și DoP NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan), cu care artista este la prima colaborare. Special guest în acest videoclip este Alex Velea, iubitul Antoniei.

 

De ținutele ANTONIEI și a celor patru dansatoare s-au ocupat Cristina Crăciun și Daria Georgescu, iar pentru make-up și hairstyle, artista a colaborat cu Ema Uta și Sorin Stratulat. Coregrafia a fost concepută de Andrei Minea. „Hotel Lounge are un vibe sexy, dar și fresh în același timp, piesă este făcută de o echipă de producători și compozitori talentați ca Marco&Seba, David Ciente și PJ. Este un fel de alter ego, partea mea sexy, de femeie împlinită, matură”, a declarat artista.

 

ANTONIA a mai lansat „Tango”, dar și „Adio” în colaborare cu Connect-R.

 

ANTONIA – Tango

ANTONIA feat. Connect-R – Adio

 

În 2017, ANTONIA a lansat mai multe single-uri, „Dor de tine” (peste 9 milioane de vizualizări), „Iubirea mea” (peste 27 de milioane de vizualizări), „Amya” (peste 13 milioane de vizualizări), toate apreciate de fanii artistei, dar și două colaborări cu GGirls pentru „Milk and Honey” și „El Amor” cu Micke Moreno, un artisti fresh din Miami, semnat la Global Records Latin.

 

ANTONIA a fost inclusă în topul TC Candler al celor mai frumoase femei din lume și se află pe locul 11, devansând nume precum Monica Bellucci, Cara Delevigne sau Natalie Portman.

 

ANTONIA este jurat The Four, noul show de la Antena 1, împreună cu Feli, Cheloo și Carla’s Dreams.

, ,