alt DJ feat. Dara lansează ”Game Over”, varianta în limba rusă a piesei „Înapoi”

De la 23 noiembrie 2018
dara-instagram-ru

După lansarea piesei „Înapoi”, un featuring cu alt DJ, Dara revine cu varianta în limba rusă a piesei, care se numește ”Game Over” și care beneficiază și de un nou videoclip.

alt DJ feat DARA – Game Over (Ты проиграл) | Official Video

Vreau sa contactez un artist

alt DJ este nimeni altul decât Serge Istrati aka Sasha Lopez, cel din spatele multor hituri ce au cucerit atât Romania, cât și Europa! Cei doi artiști se declară foarte încântați de colaborarea pentru piesa „Înapoi”.

alt DJ feat. Dara – „Înapoi” 

„Dara a venit la mine cu o linie care mi-a plăcut, am ascultat și din prima mi-am imaginat cum va suna. I-am arătat niște referințe, iar a doua zi, piesa era aproape gata. Am lucrat cu colegul meu, Ivan Caragia, și suntem încântați de ce a ieșit. Mai ales că nu este deloc ușor să o mulțumești pe Dara, iar ei i-a plăcut din prima”, povestește alt DJ. La rândul ei, Dara dezvăluie cum a ieșit această piesă. „Înapoi a fost scrisă împreună cu Florian Rus. Era un demo fin și ușor dramatic. Așa cum fac de obicei cu toate ideile/ demo-urile, i-am arătat piesa lui Serge. Suntem prieteni de ani buni și ascult cu drag părerile și sfaturile lui! Era atât de încântat atunci când o asculta, încât primul lucru pe care l-a spus după a fost: hai să o lansăm împreună”, declară artista. Din fericire, ideile lor s-au potrivit la fix și în ceea ce privește clipul: „Eram ambii pe aceeași lungime de undă, știam că vrem să fie dans, mult dans, și… ne-a ieșit și asta împreună cu băieții de la NGM și coregraful Iuri Ribak.

Muzica și versurile sunt semnate de Dara și Florian Rus, iar responsabili de producție au fost Ivan Caragia și Serge Istrati. Regia aparține lui Bogdan Păun, iar director de imagine este Alexandru Mureșan.

La începutul verii, artistul a  lansat prima sa piesa sub numele de alt DJ, „Subtitre”, o colaborare de succes cu artistul The Motans.

 

Serge Istrati (alt DJ) a înregistrat cu Ale Blake piese ca „Weekend”, „Universe”, „Girls Go La”. Sub numele Sasha Lopez, muzicianul a intrat în topurile din Cehia, Slovenia, Rusia, Italia şi Spania. Este cunoscut pentru piese precum “All My People”, “Perfect Day”, “Kiss You”.

Dara a lansat în primăvara acestui an single-ul „Mii de ori”.

 

Artista s-a lansat la Global Records cu single-ul „Istoria unei fete”, după „Fie ce-o fi”, colaborarea cu artiștii Carla’s Dreams, INNA și Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute, cucerind publicul de acolo în urma participării la Selecția Națională pentru Eurovision.

Dara – „Istoria unei fete”

Dara feat. INNA, Antonia & Carla’s Dreams – „Fie ce-o fi”:

, , ,