1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube

De la 16 noiembrie 2017

Carla’s Dreams revine cu single-ul „Frica”, lansat cu videoclip oficial.

 

Vreau sa contactez un artist

 

Piesa este compusă și produsă de Carla’s Dreams (muzică, text, producție) și Alex Cotoi. Acesta a produs toate piesele Carla’s Dreams devenite hituri, precum „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Imperfect”, „Acele”, „Antiexemplu”, „Până la sânge”. Videoclipul pentru „Frica” a fost filmat și regizat de Roman Burlaca și George Secrieru  de la BR Films.

 

„O piesă despre o frică despre care se tace, o frică ascunsă adânc, frica aceea cu care se trăiește și cu care adesea se împacă”, au declarat Carla’s Dreams.

 

Acum o lună, Carla’s Dreams au lansat „Beretta”, care are deja peste 14 milioane de vizualizări.

 

Carla’s Dreams – Beretta

 

De curând, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube, unde au 468.000.000 de milioane de vizualizări. Cu această ocazie, Carla’s Dreams au decis să lanseze piesa „Frica” drept cadou pentru fanii lor și pregătesc un live pe canalul lor de YouTube, vineri, 17 noiembrie, ora 15:00. Canalul de YouTube Carla’s Dreams este al doilea din România la categoria artiști, pe locul întâi fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonați.

 

Nu știm cum vouă, dar nouă ne este complicat să ne imaginăm 1.000.000 de oameni. Chiar. Dar vă asigurăm că senzația noastră de gratitudine este personală, de un milion de ori.

A milli, a milli, a milli ,)

Mulțumiri tuturor celor care au crezut și cred în noi!

V-am cuprins! ,), au mai spus Carla’s Dreams.

 

Anul acesta, Carla’s Dreams au susținut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out, pentru lansarea albumului „Antiexemplu”, show regizat de artiști. De curând, Carla’s Dreams au câștigat patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song cu „Imperfect”, Best Group, Spring Hit cu „Antiexemplu” și Summer Hit cu „Până la sânge”.

 

„Antiexemplu” și „Până la sânge” au dominat topurile radio și TV, clasându-se pe locul întâi pentru multe săptămâni și având câte 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Carla’s Dreams este jurat, pentru al doilea sezon consecutive, în show-ul X Factor de la Antena 1. În sezonul precedent, a câștigat trofeul împreună cu concurenta sa, Olga Verbițchi.

 

Carla’s Dreams – Antiexemplu

 

Carla’s Dreams – Până la sânge

 

 

Global EntertainmentGlobal Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

, , , , , , , , , ,