Zdob si Zdub

Telefon Zdob si Zdub

(0757) 104 166
Solicita pret

Infiintata in 1994 de un grup de amici din orasul Straseni, Republica Moldova, trupa Zdob si Zdub a devenit una dintre trupele rock cele mai indragite de romani.
Sound-ul unic al trupei vine din imbinarea elementelor de rock alternativ, punk, hardcore, hip-hop si folk romanesc/moldovenesc.

Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei se numara “Dj Vasile”, “Miorita”, “Bunica Bate Toba”, “Everybody in the Casa Mare” si “So Lucky”.

Succesul trupei Zdob si Zdub nu s-a limitat doar la nivel national. Trupa a concertat in peste 20 de tari europene printre care: Ungaria, Danemarca, Franta, Belgia, Elvetia, Germania, Polonia si Rusia. De asemenea, au cantat in deschiderea unor formatii cunoscute precum Red Hot Chili Peppers, Rage Against The Machine si Linkin Park. In 2011 Zdob si Zdub a reprezentat din nou Moldova la Eurovision cu piesa “So Lucky”.
Trupa Zdob si Zdub poate canta la evenimentul tau: balul bobocilor, banchet, nunta, zilele orasului, lansari, festivaluri etc. Pentru mai multe informatii despre rezervarea formatiei, contacteaza echipa Global Booking, solicita o oferta de eveniment si consulta lista de Preturi artisti pentru a vedea tariful cerut de acestia.

Ii vrei pe Zdob si Zdub la evenimentul tau?
Cere oferta!