Voltaj

Telefon Voltaj

(0757) 104 166
Solicita pret

Istoria trupei Voltaj este strans legata de cea a Romaniei. Trupa a aparut in anul 1982 si a fost luata in vizor de autoritatile comuniste din cauza mesajului pieselor lor. De atunci, trupa a suferit diferite schimbari, pana a ajuns la formula cunoscuta astazi.

Prima lor aparitie discografica a avut loc in anul 1995. Melodiile “Nori de hartie” si “Lumina” au fost incluse in compilatia Unplugged Romania. Un an mai tirziu, in decembrie, este lansat primul album, “Pericol de moarte”.

In iulie 1998, trupa il recruteaza ca vocalist pe Calin “Pictorul” Goia, fost elev al Scolii Vedetelor. In februarie 1999, Voltaj laseaza single-ul “Asta-i viata”, care se bucura de un succes masiv in randul publicului. In acelasi an, Voltaj lanseaza albumul “Risk maxim 2” cu care castiga trofeul “Microfonul de aur” pentru cel mai bun album rock.

Pana in prezent, trupa a mai lansat doua albume si numeroase melodii care le-au castigat un loc in inima ascultatorilor muzicii rock romanesti. Printre acestea se numara: “Albinuta”, “3D”, “Noapte Buna” si “Povestea oricui”.

Bucura-te de muzica trupei Voltaj live, solicitand o oferta de eveniment pentru aniversare, nunta, balul bobocilor, zilele orasului, banchet, sarbatori, petreceri organizate de primarii sau cluburi etc. de la impresarul acesteia. Detaliile rezervarii pot fi discutate dupa contactarea unui agent Global Booking, iar tarifele pot fi consultate in sectiunea Preturi artisti.

Ii vrei pe Voltaj la evenimentul tau?
Cere oferta!