Vama

Telefon Vama

(0757) 104 166
Solicita pret

Vama este una dintre trupele care a reusit inca de la prima aparitie sa intre in inimile publicului. Spiritul rebel, show-urile speciale, melodiile vibrante si versurile pline de sens, fac orice ascultator sa fie purtat intr-un taram in care muzica este sinonima cu buna dispozitie.

Trupa este deseori asociata cu marea, iar melodiile celebre care au prins la public: “Vama Veche”, “Nu am chef azi”, “Copilul care alearga catre mare”, “Nu ne mai trageti pe dreapta” si multe altele, indiferent de anul lansarii, inca isi au loc in playlistul fanilor.

Trupa se adreseaza publicului printr-un repertoriu bogat, cu preponderenta rock, pe care il performeaza la fiecare concert cu multa daruire. Spectacolele sustinute de trupa sunt cu totul si cu totul aparte, intr-un cadru nonconformist, reusind sa le deschida fanilor caile libertatii si ale exprimarii.

Daca doresti ca la aniversarea ta, trupa sa iti ureze un “La multi ani” in stilul ei propriu, cu ocazia majoratului tau sa iti cante melodia “18 ani”, sau daca vrei pur si simplu un eveniment fresh: nunta, balul bobocilor, zilele orasului, banchet, sarbatori, petreceri organizate de primarii sau cluburi etc. cu melodii noi, precum “Perfect fara tine” si “Memories Now”, contacteaza echipa Global Booking prin intermediul serviciului de impresariat, afla tariful cerut de Vama si rezerva-i pentru petrecerea ta in functie de programul acestora.

, ,
Ii vrei pe Vama la evenimentul tau?
Cere oferta!