Trupa Amadeus

Telefon Trupa Amadeus

(0757) 104 166
Solicita pret

Trupa Amadeus a reusit sa cucereasca publicul romanesc in anul 2000. Tinerele artiste Andreea, Patricia, Naomi si Bianca au reusit sa introduca un sound cu totul nou in peisajul muzical romanesc. Muzica lor combina elemente de muzica clasica cu Pop, muzica balcanica si Jazz.

Trupa Amadeus este formata din artiste talentate, care au studiat muzica de la varste fragede, la cea mai buna scoala de muzica din Romania, liceul “George Enescu”.

In afara de abilitatile lor muzicale, fetele surprind si prin frumusetea lor de invidiat. Bianca, una dintre interpretele la vioara, este castigatoarea editiei din 2012 a concursului Top Model.

De la infiintarea formatiei pana in prezent, Amadeus si-a format un repertoriu din peste 120 de melodii cover si 60 de piese originale. De asemenea, fetele au sustinut peste 800 de concerte, pe trei continente.

Daca esti un fan al muzicii clasice reinterpretare, trupa Amadeus este perfecta pentru evenimentele tale: aniversare, sarbatori, petreceri organizate de primarii, lansari, zilele orasului, targuri, nunta, expozitii etc. Pentru a afla mai multe informatii cu privire la tariful si programul lor foloseste datele de contact de pe pagina Preturi artisti.

O vrei pe Trupa Amadeus la evenimentul tau?
Cere oferta!