Taraful din Clejani

Telefon Taraful din Clejani

(0757) 104 166
Solicita pret

Taraful din Clejani este una dintre cele cunoscute si apreciate formatii de lautari din Europa. De-a lungul timpului, ei au devenit emblema muzicii balcanice, dobandind o recunoastere internationala.

Muzica lor este presarata cu romantism, exprima bucuriile si durerile cotidiene cu pasiune. Melodiile lor au darul de a-ti atinge sufletul si de a-ti misca picioarele.
Taraful din Clejani este formatia cu una dintre cele mai apreciate prezente live din peisajul muzical romanesc. Instrumentalul lor este de neegalat cand vine vorba despre muzica lautareasca si de petrecere. Daca esti un fan al muzicii lautaresti, taraful din Clejani este formatia perfecta pentru evenimentele tale. Ei vor insufleti in mod garantat atmosfera oricarei petreceri.

Global Booking poate aduce Taraful din Clejani la evenimentele tale: zile festive, sarbatori, targuri, zilele orasului, nunti etc. Pentru mai multe informatii cu privire la onorariul cerut de formatie si programul acesteia, contacteaza echipa Global Booking prin intermediul sectiunii Preturi artisti.

Ii vrei pe Taraful din Clejani la evenimentul tau?
Cere oferta!