Suie Paparude

Telefon Suie Paparude

(0757) 104 166
Solicita pret

Nici o alta trupa nu a avut un impact la fel de mare asupra muzicii electro romanesti precum Suie Paparude. In momentul lansarii, in 1993, trupa aborda un stil alternativ – new-wave, dar s-a reprofilat apoi, adoptand un sound electro.

In 1995, trupa lanseaza primul album, “Suie Paparude”. Piese precum “La Mare” si “Peace & Unity” au devenit hituri nationale. Albumul a marcat inceputurile muzicii electronice in Romania. In acesta perioada Suie Paparude a cantat aproape saptamanal in Studio Martin, punand bazele scenei de muzica elctronica din Romania impreuna cu DJ Vasile, Nikky4, Seba, Vladone si altii.

Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei Suie Paparude se numara “Iarba Verde De Acasa”, “A Fost Odată”, “Moartea Boxelor”, “Nu Te Mai Saturi De Noi” si “Soundcheck”.

Trupa Suie Paparude poate canta la evenimentul tau: zilele orasului, sarbatori, banchet, petreceri organizate de primarii, cluburi etc. Pentru mai multe detalii despre pretul trupei, consulta lista de Preturi artisti si apeleaza la serviciul de impresariat Global Booking pentru a afla programul si disponibilitatea membrilor Suie Paparude pentru rezervare.

Ii vrei pe Suie Paparude la evenimentul tau?
Cere oferta!