Subcarpati

Telefon Subcarpati

(0757) 104 166
Solicita pret

Subcarpati este un proiect muzical demarat în 2010 de solistul trupei Suie Paparude, MC Bean (Alexe Marius Andrei), care combina elemente din muzica electronica si hip-hop cu influente din folclorul romanesc. Genul muzical adoptat este descris drept folclor contemporan sau folclor underground. Subcarpati reinterpreteaza melodii folclorice romanesti, folosint un sound electronic modern si versuri hip-hop.

De-a lungul timpului, multi artisti talentati au fost implicati in proiect, preum Omu’ Gnom (Raparta), DJ Limun, Mara si Dragonu de la Specii, VJ Andri, DJ Power Pe Vinil, Vali Umbra, Argatu’, Esqu, Georgiana Manaila si alti colaboratori.

In ultimii ani, Subcarpati a devenit un adevarat fenomen cultural printre tinerii din Romania, care au ajuns sa ia contact cu traditia folclorica romaneasca prin intermediul sound-ului modern al trupei Subcarpati.

Lasa-te fermecat de sound-urile originale ale trupei Subcarpati chiar la evenimentul tau: aniversare, zilele orasului, zile festive, banchet, sarbatori, petreceri organizate de primarii sau cluburi, nunta, balul bobocilor, lansari etc. Apeleaza la serviciul de impresariat Global Booking, afla tariful, solicita serviciul de booking Subcarpati si bucura-te de atmosfera aparte pe care trupa o poate crea.

Ii vrei pe Subcarpati la evenimentul tau?
Cere oferta!