Stefan Stan

Telefon Stefan Stan

(0757) 104 166
Solicita pret

Stefan Stan este un artist care a cunoscut faima la Vocea Romaniei, unde a fost castigatorul concursului, datorita vocii sale inedite si a prezentei scenice.

El este astazi un mare interpret de muzica pop, care doreste sa transmita publicului trairi si emotii cu fiecare melodie interpretata. Piesele “Ea nu mai vine”, “You give me love”, “Zbor printre nori”, “A cazut din rai”, “Breathe” si multe altele sunt doar cateva care au la baza povestile de viata ale unui om simplu. Un om care transmite atat de multe emotii in melodiile sale, nu poate sa nu puna suflet si in reprezentatiile scenice pe care le sustine. Dinamismul, energia si nu in ultimul rand jovialitatea, sunt principalele ingrediente magice pe care le presara show-urilor sale, de fiecare data.

Daca iti doresti ca Stefan Stan sa aduca emotie evenimentului tau, acceseaza lista de preturi Global Booking. Stefan Stan este cel care da viata petrecerii tale, asa ca nu ezita sa il contactezi prin intermediul serviciului de impresariat. Fie ca este vorba despre nunti, botezuri sau orice alt tip de eveniment privat sau corporate, artistul reuseste de fiecare data sa mentina publicul in extaz.

Il vrei pe Stefan Stan la evenimentul tau?
Cere oferta!