Sofia Vicoveanca

Telefon Sofia Vicoveanca

(0757) 104 166
Solicita pret

Este una dintre cele mai renumite interprete de muzica populara din Romania. De asemenea, Sofia Vicoveanca mai este cunoscuta si pentru activitatea sa de actrita si poeta (a publicat trei volume de versuri).

A absolvit Scoala Populara de Arta din Suceava si din 1998 devine solista in cadrul Ansamblului „Rapsozii Botosanilor”. Cantecele sale sunt inspirate din folclorul muzical al Bucovinei si au fost interpretate in tara si in afara granitelor sale, in Danemarca, Franta, Germania, Iugoslavia, Portugalia, Israel si SUA.

In repertoriul sau se intalnesc melodii inspirate din viata taranului bucovinean: cantece de leagan („Dragul mamii, puiut mic”), colinde („Ursareasca”), cantece de nunta („Joaca nunta pe surcele”, „Doamne-ajuta-ntr-un ceas bun”), doine („Foaie verde poama”), cantece de joc („Asta-i joc de pe la noi”), balade („Cantec haiducesc”), cantece de batranete („A trecut viata ca gandul”) etc.

Sofia Vicoveanca, marea doamna a muzicii populare romanesti, poate canta la evenimentul tau: zilele orasului, sarbatori, nunta, petreceri organizate de primarii, cluburi etc. Pentru mai multe detalii despre tariful cerut de solista, consulta lista de Preturi artisti si apeleaza la serviciul de impresariat Global Booking pentru a afla programul si disponibilitatea sa pentru rezervare.

O vrei pe Sofia Vicoveanca la evenimentul tau?
Cere oferta!