RedBlonde

Telefon RedBlonde

(0757) 104 166
Solicita pret

Trupa RedBlonde este o trupa care si-a cunoscut ascensiunea in anii de glorie a emisiunii lui Catalin Maruta, Happy Hour, prin anii 2008. Aceasta este formata din doua cantarete cu o prezenta puternica, dinamica si energica, necesara oricarui show.

Roscata Alina Chinie si blonda Madalina Petre isi completeaza vocile perfect, iar melodiile lansate de ele, printre care, “BLL”, “Hai, Relaxeaza-te!”, sunt adevarate senzatii si delicii pentru orice eveniment coporate, concert, nunta, botez, zile de nastere sau alte evenimente.

Trupa este formata din cele doua tinere, cunoscute si sub numele de “veveritele de la Happy Hour”. In echipa de instrumentisti se numara o mana de 5 maestrii care fac ca fiecare instrument sa se contopeasca cu extazul publicului.

Energia cu care debordeaza la fiecare eveniment, versatilitatea vocilor care pot interpreta o multime de melodii si genuri muzicale, precum si scenografia, stau drept dovada ca evenimentele la care sunt chemate: sarbatori, zilele orasului, petreceri organizate de primarii, lansari, targuri, expozitii, nunta, aniversare etc. au parte de un rasfat muzical pe cinste.

Solicita o rezervare a trupei RedBlonde si o oferta de eveniment de la impresarul acesteia. Detaliile pot fi discutate dupa contactarea unui agent Global Booking, iar tarifele pot fi consultate in sectiunea Preturi artisti.

O vrei pe RedBlonde la evenimentul tau?
Cere oferta!