Paula Seling

Telefon Paula Seling

(0757) 104 166
Solicita pret

Paula Seling este una dintre cele mai populare si influente artiste din Romania. Ea este apreciata atat de critici cat si de public pentru calitatile sale vocale uimitoare. Vocea sa ii permite sa interpreteze aproape orice gen de muzica, de la rock si blues, pana la opera.

Paula Seling este o adevarata profesionista. Muzica a reprezentat o parte importanta din viata artistei inca de la o varsta frageda. La 6 ani, a inceput sa studieze pianul la Scoala de Arte din Baia Mare, iar la 10 ani a facea parte din corul scolii.

In afara de talentul sau muzical incontestabil, Paula Seling se remarca si prin prezenta scenica carismatica. Artista poate insufleti orice eveniment: lansari, targuri, nunta, aniversare, sarbatori, zilele orasului, petreceri organizate de primarii, expozitii etc. si ii poate face pe ascultatori sa se cutremure de emotie prin doar cateva note muzicale. Daca vrei sa afli mai multe detalii cu privire la programul artistei, viziteaza sectiunea Preturi artisti, verifica tariful Paulei Seling si discuta cu un impresar Global Booking detaliile rezervarii.

O vrei pe Paula Seling la evenimentul tau?
Cere oferta!