Ozana Barabancea

Telefon Ozana Barabancea

(0757) 104 166
Solicita pret

Ozana Barabancea este una dintre cele mai talentate si respectate artiste din peisajul muzical romanesc. De-a lungul anilor, artista a contribuit la evolutia muzicii romanesti, fiind artist liric la Opera Nationala Romana, Coordonator vocal al Teatrului Național „I.L. Caragiale” din Bucuresti si Coordonator vocal la Teatrul de stat de Opereta.

De asemenea, Ozana Barabancea a participat la o multime de spectacole si concerte de muzica live, atat in Romania cat si in strainatate. Ozana este singura artista romana care a cantat in fata imparatesei Japoniei, a printului Iordaniei si a printesei Thailandei.

Daca esti un fan al muzicii de calitate, Ozana Barabancea este una dintre cele mai bune artiste care poate canta la evenimentul tau: nunta, aniversare, sarbatori, zilele orasului, petreceri organizate de primarii, lansari, targuri, expozitii etc. In plus, personalitatea ei efervescenta va garanta un spectacol de neuitat.
Pentru mai multe informatii legate de onorariul si programul Ozanei, foloseste datele de contact prezente pe pagina Preturi artisti.

O vrei pe Ozana Barabancea la evenimentul tau?
Cere oferta!