Ovidiu Komornyik

Telefon Ovidiu Komornyik

(0757) 104 166
Solicita pret

Ovidiu Komornyik este unul dintre cei mai romantici interpreti de muzica usoara din Romania. Melodiile lui au incantat si sensibilizat o generatie intreaga de iubitori de muzica.

Popularitatea artistului a explodat odata cu lansarea albumului “Te-am tradat”, lansat in anul 2000. Melodia care a dat numele albumului a fost foarte bine primita, iar videoclipul a fost difuzat inca de la lansare pe majoritatea televiziunilor de muzica.

O alta melodie a lui Ovidiu Komornyik, “Esti mireasa vietii mele”, s-a bucurat de un succes enorm si a devenit imnul neoficial al ceremoniilor de casatorie in Romania.Alte melodii cunoscute ale lui Ovidiu Komornyik sunt “Suflet pierdut” si “Iarta-ma”.

Ovidiu Komornyik este artistul care poate aduce o nota romantica oricarui eveniment. Daca vrei ca Ovidiu sa cante la evenimentul tau, acceseaza sectiunea Preturi artisti pentru a vedea tariful cerut de Ovidiu Komornyik si invita-l sa cante la evenimentul tau: baluri, concerte, evenimente corporate, zilele orasului, alegeri electorale, lansari de magazin, petreceri private etc. Apeleaza numarul de telefon alocat lui Ovidiu si unul dintre impresarii Global Booking iti va oferi toate detaliile cu privire la rezervarea artistului pentru petrecerea ta.

Il vrei pe Ovidiu Komornyik la evenimentul tau?
Cere oferta!