Nightlosers

Telefon Nightlosers

(0757) 104 166
Solicita pret

Nightlosers sunt una dintre cele mai inventive trupe din Romania. Infiintata in 1994, trupa canta un gen muzical cu totul aparte: blues ardelenesc. Acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu interventii etno romane, maghiare si tiganesti.

Trupa este cunoscute pentru atitudinea ironica pe care o exprima melodiile lor. Prin muzica, acestia critica intr-un mod amuzant si inventiv societatea romaneasca. Totusi, ironia lor nu este indreptata doar spre exterior. Imaginea formatiei pare desprinsa dintr-un film de comedie, in care un grup de taranoi betivi au ajuns in mod intamplator pe scena.

In cei peste 20 de ani de existenta, trupa a concertat in multe tari europene, dar si in SUA si Canada. Cele mai cunoscute piese ale lor sunt “Betivan Ratat” si ”Dragostea-i ca si o raie”.

Trupa Nightlosers este ideala pentru evenimente relaxate si pentru momentele placute petrecute alaturi de prieteni. Daca vrei ca Nightloosers sa cante la evenimentul tau: sarbatori, nunta, zilele orasului, aniversare, petreceri organizate de primarii, lansari, targuri, expozitii etc., poti afla informatii suplimentare folosind datele de contact disponibile pe pagina Preturi artisti.

Ii vrei pe Nightlosers la evenimentul tau?
Cere oferta!