Nico

Telefon Nico

(0757) 104 166
Solicita pret

Nico (Nicoleta Matei) este una dintre cele mai de succes cantarete de muzica usoara din Romania. Vocea ei distincta a castigat aprecierea fanilor si a asigurat succesul melodiilor ei. Debutul sau muzical a avut loc in anul 2001, cand a colaborat cu B.U.G. Mafia pentru realizarea piesei „Cine E Cu Noi”. Nico s-a facut remarcata interpretand refrenul melodiei si a castigat inimile romanilor.

In urmatorii ani, Nico a reusit sa se impuna pe piata muzicala romaneasca. Primul ei album, „Gand Pentru Ei”, s-a vandut in 30 000 de exemplare si a ramas pana in ziua de astazi cel mai de succes album semnat Nico.
Unele dintre cele mai cunoscute melodii ale artistei sunt “Heaven Knows”, “Ramai Cu Bine”, “Spune Da, Spune Nu”, “Dulce Amaruie”, “Pe O Margine De Lume”, “Poate Undeva” si “Mai Da-mi O Sansa”.

Daca esti fan al muzicii usoare, Nico este alegerea perfecta pentru evenimentul tau. Datorita repertoriului sau variat, Nico va putea interpreta melodii care sa fie pe gustul tuturor invitatilor. Solicita artista apeland numerele de telefon din sectiunea Contact, putand sa verifici in prealabil onorariul cerut de aceasta. Alege sa te bucuri de o prestatie artistica memorabila, rezervand-o pe Nico la evenimentul tau: nunti, lansari, zile festive, zilele orasului etc.

O vrei pe Nico la evenimentul tau?
Cere oferta!